Κείμενο – φωτογραφία: Omorfa Taxidia

Με σαμπάνια γιόρτασαν την έναρξη της συνεργασίας τους τα τουριστικά γραφεία Grefis Travel και People of the World. Όπως αναφέραμε και σε άλλη ανάρτηση πριν μερικές μέρες, το θεσσαλονικιώτικο People, θα αντιπροσωπεύει και θα πρoωθεί τα εκδρομικά προγράμματα του αθηναϊκού Grefis στην αγορά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας.
Η σχετική εκδήλωση έγινε στο σταντ του People στην Philoxenia, όπου ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία από τον Αλέξανδρο Κατσόπουλο ιδιοκτήτη του People και τον Φίλιππο Παπαηλία ιδιοκτήτη του Grefis.
Εκτός από τα στελέχη των δυο εταιριών, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς επίσης και η υπεύθυνη πωλήσεων της αεροπορικής εταιρείας Sky Express Άννα Κατσανέβα, καθώς τα χριστουγεννιάτικα προγράμματα του Grefis προς ευρωπαϊκούς προορισμούς πετούν κυρίως με την συγκεκριμένη εταιρεία από την οποία έχουν ναυλωθεί και πτήσεις τσάρτερ.
Παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης Βύρων Θεολόγης, ο οποίος στην ομιλία του χαιρέτησε τη συνεργασία η οποία δείχνει στα τουριστικά γραφεία έναν ελπιδοφόρο δρόμο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments