Φαίνεται πως η φετινή Philoxenia που ξεκινά την άλλη Παρασκευή, θα βγάλει ειδήσεις και μια από αυτές είναι η συνεργασία του τουριστικού γραφείου της Αθήνας Grefis Travel με το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης People of the World.
Η συνεργασία τους θα ανακοινωθεί επίσημα την προσεχή Παρασκευή στο σταντ του People of the World στη Philoxenia, όπου και θα υπογραφεί το τριετές μνημόνιο συνεργασίας από τον Σίμο Παπαηλία του Grefis και τον Αλέξη Κατσόπουλο του People.
Με την συνεργασία αυτή το People αναλαμβάνει την προώθηση των εκδρομικών προγραμμάτων του Grefis στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, αρχής γενομένης από αυτά τα Χριστούγεννα. Το Grefis που ειδικεύεται σε εκδρομές κυρίως σε ευρωπαϊκούς προορισμούς, έχει κάνει έναν σημαντικό προγραμματισμό γι΄αυτήν την χριστουγεννιάτικη περίοδο και ένα μέρος αυτού του προγραμματισμού σε αεροπορικές θέσεις αφορά σε εκδρομείς από την Βόρεια Ελλάδα. Επίσης η συνεργασία αυτή θα εμπλουτίσει σταδιακά το εκδρομικό πρόγραμμα του Grefis με εκδρομές σε νέους προορισμούς.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments