Πως θα καταφέρουν τα τουριστικά γραφεία να προσελκύσουν ξανά τους πελάτες που έχασαν εδώ και χρόνια λόγω του διαδικτύου και των δυνατοτήτων που δίνει στον καθένα να οργανώνει μόνος του ταξίδια και διακοπές;
Αυτό είναι ένα ερώτημα που εδώ και χρόνια βασανίζει τα τουριστικά γραφεία, προσπαθώντας να βρουν την σωστή απάντηση.
Για το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Dimaki Travel και την ιδιοκτήτρια του Γεωργία Δημάκη, η απάντηση είναι η ποιότητα των οργανωμένων εκδρομών και οι προσωποποιημένες υπηρεσίες.
Και πράγματι αυτό κάνει στις εκδρομές της που διοργανώνει κυρίως σε προορισμούς της Τουρκίας. Πολλές από αυτές έχουν και θρησκευτικό ενδιαφέρον, καθώς επισκέπτονται και στηρίζουν ελληνορθόδοξες εκκλησίες και προσκυνήματα στην Τουρκία.
Οι εκδρομές περιλαμβάνουν μεταφορά με σύγχρονο ιδιόκτητο τουριστικό λεωφορείο που προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες ταξιδιού, δηλαδή άνεση, καθαριότητα, δωρεάν ίντερνετ και φόρτιση κινητού ή τάμπλετ σε όλες τις θέσεις. Οδηγός ξεκούραστος και πρόθυμος και συνεχής ενημέρωση από μικροφώνου με όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο ταξιδιώτης. Δημιουργία κλίματος παρέας ανάμεσα στους εκδρομείς, κεράσματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, πρόγραμμα που φανερώνει βαθιά γνώση του προορισμού και πολλά ακόμη.
Όπως μας είπε η Γεωργία Δημάκη που από σήμερα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη συνοδεύοντας γκρουπ που θα επισκεφτεί ελληνορθόδοξες εκκλησίες για τις Θείες λειτουργίες και τα έθιμα της μεγάλης εβδομάδας: “οι εκδρομές μας δεν είναι οι φθηνότερες στην αγορά, ιδιαίτερα σε έναν προορισμό όπως η Κωνσταντινούπολη, ο οποίος βανδαλίστηκε σε επίπεδο τιμών και παρεχόμενων υπηρεσιών από διάφορους “συναδέλφους”. Είναι όμως ποιοτικές εκδρομές που δίνουν πίσω περισσότερα από αυτά που πληρώνουν οι πελάτες μας και τους χαρίζουν εμπειρίες που θυμούνται για πολλά χρόνια”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments