Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, έκοψαν πριν από λίγο την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και αντάλλαξαν ευχές. Μόνο που φέτος για τους γνωστούς λόγους αυτό έγινε διαδικτυακά.
Χαιρετισμό προς τους συμμετέχοντες έκαναν (πάντα διαδικτυακά) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος και ο πρόεδρος της Aegean Ευτύχης Βασιλάκης.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Βύρων Θεολόγης αφού αναφέρθηκε στη σημαντική συνεισφορά του τουρισμού στην ελληνική οικονομία και την τραγική κατάσταση που βρίσκεται λόγω πανδημίας, είπε πως ο κλάδος των τουριστικών πρακτόρων έχει να αντιμετωπίσει δυο σοβαρά προβλήματα που θα βρει μπροστά του τους επόμενους μήνες. Την επιστροφή των χρημάτων των βάουτσερ που έχουν δοθεί και την επιστροφή των επιστρεπτέων προκαταβολών. Ο ίδιος υποσχέθηκε πως θα παλέψει για να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Τέλος κάλεσε όλα τα μέλη να είναι ενωμένα και κοντά στην Ένωση για να αντιμετωπίσουν συλλογικά την πρωτοφανή αυτή κατάσταση.
Ακολούθησε η καθιερωμένη κλήρωση με πλούσια δώρα, ενώ γιορταστική νότα στην εκδήλωση έδωσαν οι γνωστοί τραγουδιστές Πέτρος Ίμβριος, Ελένη Τζαβάρα και Αντώνης Σιγανός.
Την τεχνική υποστήριξη και τον συντονισμό της εκδήλωσης έκαναν η Χρύσα Κρασσά και η Μαρία Αθανασοπούλου της Respond on Demand, εταιρεία που ασχολείται με την προώθηση προορισμών και τουριστικών επιχειρήσεων.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments