Τριανταένα χρόνια δραστηριοποιείται την αγορά της Βόρειας Ελλάδας ο Όμιλος Marine Tours, που οι περισσότεροι στον τουριστικό χώρο γνωρίζουν ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πώλησης αεροπορικών εισιτηρίων στην Νοτιοανατολική Ευρώπη με έδρα στην Αθήνα.
Τις προηγούμενες μέρες, σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, κάλεσε τουριστικά γραφεία της Βόρειας Ελλάδας προκειμένου να τους παρουσιάσει την θυγατρική της MTS City Breaks. Πρόκειται για μια B2B πλατφόρμα πώλησης ξενοδοχειακών δωματίων και άλλων τουριστικών υπηρεσιών. Η εκδήλωση έγινε σε αίθουσα του Electra Palace και ο Πρόεδρος του ομίλου Κωνσταντίνος Οικονόμου, ο διευθυντής Λεωνίδας Ζώτος και τα στελέχη τους, υποδέχθηκαν τριανταπέντε περίπου εκπροσώπους τουριστικών γραφείων.
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ένωσης Βύρων Θεολόγης, κάλεσε τα τουριστικά γραφεία να στηρίξουν την MTS και αντιστοίχως η MTS να στηρίξει τα τουριστικά γραφεία κυρίως με πιστώσεις προκειμένου όπως είπε ο κ. Θεολόγης: «να βοηθήσετε τα μέλη μας να σας γνωρίσουν καλύτερα».
Επίσης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον νέο διευθυντή του MTS Λεωνίδα Ζώτο, που στηρίζει την Ένωση από κάθε θέση που είχε στο παρελθόν.
Ο Πρόεδρος της εταιρίας Κωνσταντίνος Οικονόμου, ανέφερε πως η MTS τα κατάφερε πολύ καλά στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και συνεχίζει με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Ο κ. Ζώτος ανέφερε πως στην πλατφόρμα της MTS μπορεί κάθε συνεργαζόμενο γραφείο να βρει πάνω από 650 χιλιάδες ξενοδοχεία και παντός είδους καταλύματα, ενώ 20 χιλιάδες από αυτά είναι με απευθείας συμβόλαια εκ των οποίων πάνω από πέντε χιλιάδες στην Ελλάδα.
«Στόχος μας» είπε ο κ. Ζώτος, «είναι να εντάξουμε σταδιακά στην πλατφόρμα όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται ένα τουριστικό γραφείο για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του».
Στη παρουσίαση της εταιρείας, η Νάντια Χολέβα από το τμήμα πωλήσεων, είπε πως η MTS έχει πάνω από τρεις χιλιάδες πελάτες σε 50 χώρες και πως επενδύει συνεχώς στις νέες τεχνολογίες για να προσθέσει νέες δυνατότητες προς όφελος των τουριστικών γραφείων.
Από τις συγκινητικές στιγμές της εκδήλωσης ήταν η βράβευση από τον κ. Οικονόμου της Γεωργίας Ρηγοπούλου, που συμπλήρωσε 20 χρόνια στην εταιρεία.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments