Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Η Rate Hawk πραγματοποίησε χθες την πρώτη της εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης. Η εκδήλωση έγινε σε αίθουσα του Mediterranean Palace και σ’ αυτήν παραβρέθηκαν δεκάδες ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων.
Η Rate Hawk είναι μια B2B πλατφόρμα την οποία χρησιμοποιούν τουριστικά γραφεία για κρατήσεις τουριστικών υπηρεσιών, δηλαδή ξενοδοχειακών δωματίων, αεροπορικών εισιτηρίων, τράνσφερς, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κρατήσεις γκρουπ κλπ.
Αν και δημιουργήθηκε πριν πέντε χρόνια έχει ραγδαία ανάπτυξη σε πάνω από 30 χώρες, εξυπηρετώντας πάνω από 44 χιλιάδες B2B πελάτες.
Διευθυντής στην Ελλάδα και Κύπρο είναι ο Πάνος Φιλαλήθης, ένα στέλεχος με πολύ μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο και ιδιαίτερα γνωστό στην αγορά.
Στην χθεσινή εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο διευθυντής της Rate Hawk για τα Βαλκάνια Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς που έκανε χαιρετισμό, και στελέχη της εταιρείας.
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ένωση Τουριστικών Γραφείων Βύρων Θεολόγης, ζήτησε από την Rate Hawk η πολιτική της να είναι φιλική προς τα τουριστικά γραφεία και να κάνει πιστώσεις προς αυτά, βοηθώντας το έργο τους. Όπως χαρακτηριστικά είπε «τα τουριστικά γραφεία θα σας το ανταποδώσουν. Είστε πολύ δυνατοί στο εξωτερικό και χαίρομαι που τώρα μπαίνετε δυνατά και στην Ελλάδα, όσον αφορά τη συνεργασία σας με ξενοδοχεία».
Ακολούθησε παρουσίαση της πλατφόρμας που όπως εξήγησαν οι άνθρωποι της Rate Hawk, «είναι πολύ εύκολη στη χρήση και ιδιαίτερα πρακτική. Μάλιστα δίνει πόντους επιβράβευσης στους χρήστες της πλατφόρμας, για να τους χρησιμοποιήσουν είτε σε εκπτώσεις στους πελάτες τους ή για δική τους χρήση. Κάθε πόντος αντιστοιχεί σε ένα ευρώ».
Επίσης ο κ. Φιλαλήθης διαβεβαίωσε πως η πλατφόρμα δεν είναι απρόσωπη, «υπάρχουν άνθρωποι πίσω από αύτη που νοιάζονται για τους πελάτες σας, έτοιμοι να λύσουν κάθε πρόβλημα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο».
Μετά την περιεκτική και ενδιαφέρουσα παρουσίαση ακολούθησε κοκτέιλ στην βεράντα του roof top του Mediterranean Palace, όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να τα πουν μεταξύ τους αγναντεύοντας την υπέροχη θέα προς το λιμάνι και τον Θερμαϊκό.
Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους έφυγαν από την εκδήλωση πιο χαρούμενοι, καθώς μετά από κλήρωση κέρδισαν σημαντικά δώρα από την Rate Hawk και η Cyprus Airways, της οποίας η Rate Hawk αποτελεί προνομιακό συνεργάτη.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments