Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia
 
Τα δεύτερα γενέθλια του γιόρτασε χθες (για την ακρίβεια σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες), το γνωστό τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Mentor Travel Specialist.
To Mentor ιδρύθηκε από τον Βελισσάριο Χωρινό, τον Πασχάλη Γιαμαλή και τον Σάββα Βαρικιάν, που και οι τρεις μαζί μετρούν εμπειρία αρκετών δεκαετιών στο χώρο του οργανωμένου τουρισμού.
Στόχο έχουν το Mentor να πρωταγωνιστεί στην τουριστική αγορά της χώρας. Εκτός από την οργάνωση εκδρομών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρέχει πάντως είδους τουριστικές και ταξιδιωτικές υπηρεσίες, ενώ έχει αναπτύξει και ξενοδοχειακό κομμάτι με τη διαχείριση ξενοδοχείων (ιδιόκτητων και μη) σε γνωστά θέρετρα (Πάρο Μύκονο, Σαντορίνη, Αμμουλιανή).
Το πάρτι των γενεθλίων έγινε στο γνωστό κέντρο Barbarella Live Party, όπου αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης. Παραβρέθηκαν οι εργαζόμενοι στο Mentor Travel Specialist οι οποίοι συνεχώς αυξάνονται, καθώς και κάποιοι συνεργάτες του γραφείου.
Όπως μας είπε ο Βελισσάριος Χωρινός: “κάναμε πολλά αυτά τα δυο χρόνια, ωστόσο τα καλύτερα είναι μπροστά. Δουλεύουμε σκληρά και επενδύουμε ώστε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες, σύγχρονα εκδρομικά προγράμματα και να κάνουμε τον κόσμο να ταξιδεύει μέσα από τα τουριστικά γραφεία”.
Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments