Με σκοπό να εισαγάγουν κίνητρα για τα τουριστικά γραφεία αλλά και τους ταξιδιώτες της Ελλάδας και της Κύπρου, και να τονώσουν την ροή των οργανωμένων ταξιδιών, η Ομοσπονδία FedHATTA και η ACTA (Σύνδεσμος Κυπριακών Τουριστικών Γραφείων), ένωσαν τις δυνάμεις τους, σε μια κοινή δράση.
Στην δράση αυτή συμμετείχαν τουριστικά γραφεία, μέλη των Ενώσεων της FedHATTA, και κυπριακά – μέλη της ACTA, τα οποία δημιούργησαν προτάσεις οργανωμένων πακέτων που διοχέτευσαν αντίστοιχα στους επαγγελματίες των δύο χωρών.
Τη Δευτέρα, οι δύο πλευρές πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη, με την συμμετοχή, εκτός των τουριστικών γραφείων που συμμετείχαν σε αυτό το πρόγραμμα, του Εμπορικού Διευθυντή της Aegean Airlines Στέφανου Σαδόπουλου, της Δντριας Marketing και Πωλήσεων γραφείου Αθήνας του Υφυπουργείου Κύπρου, Ιωάννας Χατζηκωστή, του Προέδρου της ACTA Βασίλη Σταματάρη, του Προέδρου FedHATTA Λύσανδρου Τσιλίδη, και του Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας και Προέδρου ΗΑΤΤΑ Νικόλα Κελαϊδίτη.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της FedHATTA Λύσανδρος Τσιλίδης, «η δράση αυτή είναι μια ευκαιρία να τονώσουμε την ταξιδιωτική ροή μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, αλλά και να τονίσουμε την πλεονεκτική -αυτή την στιγμή- θέση, έναντι άλλων χωρών, στην οποία βρισκόμαστε, στην παγκόσμια κατάταξη, σε σχέση με την εξάπλωση της πανδημίας. Λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα, μπορούμε να διατηρήσουμε έναν έλεγχο, σε ό,τι αφορά τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής. Λαμβάνοντας τις κατάλληλες δράσεις στον τουρισμό, μπορούμε να έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε. Συνεχίζουμε αντίστοιχες δράσεις, με όλα τα μέλη των Συνδέσμων με τους οποίους συνεργαζόμαστε, παγκοσμίως».

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments