Μπορεί τα τουριστικά γραφεία να βιώνουν την χειρότερη περίοδο την ιστορία τους (πανδημία γαρ…), ωστόσο κάποια από αυτά βρίσκουν τη δύναμη και τη διάθεση να ανανεωθούν, να ενισχυθούν και να προετοιμαστούν για την επόμενη μέρα του τουρισμού, η οποία οσονούπω έρχεται.
Ένα από αυτά είναι το Dion Tours/Red Elephant, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και έχει παρουσία και στην Αθήνα. Το γραφείο διευθύνουν ο Βασίλης Καλαθάς και ο Πέτρος Βλαχόπουλος (φώτο) και μέσα στην πανδημία κάθε άλλο παρά ατόνησαν τις προσπάθειες τους.
Μετακόμισαν σε μεγαλύτερα γραφεία, επέκτειναν τις δραστηριότητες τους και στον εισερχόμενο τουρισμό, επένδυσαν στις νέες τεχνολογίες, ξανασχεδίασαν τα πακέτα τους προσαρμόζοντας τα στις νέες τάσεις της εποχής.
Αυτή την εποχή, το Dion Tours/Red Elephant βρίσκεται σε φάση περαιτέρω ενίσχυσης καθώς γνωστά και έμπειρα στελέχη της αγοράς εισέρχονται ή θα εισέλθουν στην ομάδα του. Πρόκειται για τον Τάσο Μπελεσιώτη, τον Γιάννη Χαρατσίδη και τον Αντώνη Καρελλά. Ο τελευταίος με μεγάλη εμπειρία στα μακρινά εξωτικά ταξίδια αναλαμβάνει επικεφαλής του γραφείου της Αθήνας.
Όπως μας είπε ο κ. Βλαχόπουλος «σε ένα τουριστικό γραφείο, οι άνθρωποι είναι αυτοί που διαμορφώνουν την πορεία του, γι΄αυτό και εμείς εντάσσουμε στην ομάδα μας στελέχη με μεγάλη εμπειρία που ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας για προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών στους εξαιρετικούς πελάτες μας».
Όσον αφορά στους άμεσους στόχους του Dion Tours/Red Elephant, ο κ. Βλαχόπουλος μας είπε: «Εντάσσουμε νέους εξωτικούς αλλά και ευρωπαϊκούς προορισμούς στα προγράμματα μας, θα εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειες μας στον εισερχόμενο τουρισμό μέσα από την ιστοσελίδα μας mygreece.tours, ενώ παράλληλα ενισχύουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας, καθώς είναι πολύτιμοι συνεργάτες και συμπαραστάτες στην προσπάθεια μας».
Θυμίζουμε πως το Dion Tours/Red Elephant εδώ και πολλά χρόνια ειδικεύεται στα μακρινά εξωτικά ταξίδια και στα γαμήλια ταξίδια, ενώ τα τελευτά χρόνια έχει εντάξει στην γκάμα των προϊόντων της και ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments