Καθώς οι καλοκαιρινές διακοπές στα ελληνικά νησιά γίνονται όλο και πιο ακριβή υπόθεση, η λύση ενός τουριστικού πακέτου είναι ίσως η πιο συμφέρουσα. Και αυτό γιατί τα τουριστικά γραφεία από πολύ νωρίς έχουν προαγοράσει μεγάλο αριθμό αεροπορικών θέσεων και δωματίων σε πολύ καλές τιμές, δημιουργώντας τουριστικά πακέτα που στοιχίζουν πολύ λιγότερο από το να κλείσει κάνεις μόνος του τις αντίστοιχες υπηρεσίες.
Κάνοντας έρευνα στις ιστοσελίδες των τουριστικών γραφείων που δημιουργούν αυτά τα πακέτα, βλέπουμε πως σε προορισμούς όπως τα Χανιά, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Νάξος, η Σάμος, η Χίος, η Ρόδος, η Ικαρία, η Σκύρος, η Κέρκυρα, και άλλα, ένα πενθήμερο πακέτο στην πιο απλή του εκδοχή κοστίζει περίπου από 400 ευρώ το άτομο, ή και λιγότερο, ακόμη και αν είναι να ταξιδέψετε τον καυτό μήνα Αύγουστο. Όσο δηλαδή το κόστος του αεροπορικού εισιτήριου, αν καταφέρετε να το βρείτε.
Τα πακέτα αυτά περιλαμβάνουν απευθείας αεροπορική μετάβαση από τη Θεσσαλονίκη, μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο και διαμονή στο πιο απλό κατάλυμα ή ξενοδοχείο του πακέτου. Καθώς προσφέρεται σε κάθε προορισμό μια μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων, μπορείτε να “χτίσετε” το πακέτο με καλύτερο ξενοδοχείο (μέχρι πέντε αστέρων) ανάλογα με τα γούστα και τις οικονομικές σας δυνατότητες.
Επίσης σε πολύ λογικές τιμές προσφέρετε η ενοικίαση αυτοκινήτου, αν θέλετε να κινηθείτε πιο άνετα στο νησί που θα επιλέξετε. Για παράδειγμα στη Σαντορίνη με 235 ευρώ ενοικιάζετε ένα αυτοκίνητο για πέντε μέρες.
Ωστόσο οι αεροπορικές θέσεις δεν είναι ατελείωτες. Γι΄αυτό θα πρέπει να φροντίσετε από τώρα ώστε να βρείτε στον προορισμό που θέλετε και να επωφεληθείτε από τις early booking προσφορές που “τρέχουν” αυτές τις μέρες.
Κάντε μια έρευνα στις ιστοσελίδες των τουριστικών γραφείων. Μερικά από αυτά που παράγουν τουριστικά πακέτα για τα νησιά είναι τα παρακάτω:
Grecos.gr Travel: https://www.grecos.gr/
Athos Travel Center: https://www.athoshellas.gr/
Mentor travel Specialist: https://www.mentortravel.gr/
Zorpidis Travel: https://www.zorpidis.gr/
Choice Travel: https://www.choicetravel.gr/
Dion Tours/red elephant: https://diontours.gr/
Εναλλακτικά πηγαίνετε στο τουριστικό γραφείο της γειτονιάς σας που συνεργάζεται με όλα τα παραπάνω γραφεία, για να σας βοηθήσουν δια ζώσης να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments