Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο της Celestyal, το Olympia, βρίσκεται σήμερα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης όπως κάθε Τρίτη μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Πραγματοποιεί την κρουαζιέρα εφτά διανυκτερεύσεων με τίτλο «Μυθικό Αρχιπέλαγος». Μετά τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται διάσημους προορισμούς στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο (Μύκονος, Σαντορίνη, Ρόδος, Λεμεσός, Άγιος Νικόλαος και Αθήνα).
Καθώς στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης επιβιβάζει επιβάτες από τη Βόρεια Ελλάδα, από τα Βαλκάνια και τη Δυτική Ευρώπη, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, η Celestyal στα πλαίσια μιας ευρύτερης εκδήλωσης κάλεσε σήμερα στο πλοίο τουριστικούς πράκτορες από τη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να τους δείξει το κρουαζιερόπλοιο και τις υπηρεσίες που παρέχει στους επιβάτες και να τους ενημερώσει για τα προγράμματα της.
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν δεκάδες τουριστικοί πράκτορες οι οποίοι σε γενικές γραμμές έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις δυνατότητες του Olympia και από τις παρεχόμενες υπηρεσίες οι οποίες είναι πέντε αστέρων. Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν τα υγειονομικά μέτρα που τηρούνται με ευλάβεια, δημιουργώντας στους επιβάτες υψηλό αίσθημα ασφάλειας αναφορικά με την πανδημία.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι κρατήσεις στην συγκεκριμένη κρουαζιέρα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Αυτή τη βδομάδα πάνω από 500 τυχεροί επιβάτες κάνουν την κρουαζιέρα τους με το Olympia, ενώ τον Αύγουστο οι επιτρεπόμενες πληρότητες σχεδόν γέμισαν.

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments