Αυτό το υπέροχο νοερό ταξίδι του Café Voyage, είχε ξεκινήσει πριν λίγο καιρό με αφετηρία την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και προορισμούς την Κίνα και την Ιαπωνία. Τώρα συνεχίστηκε  στη μαγεία της Κεντρικής Ασίας, από τα οροπέδια και τις πόλεις «κόσμημα» της Περσίας και την Κασπία Θάλασσα, ως τις άνυδρες στέπες και τις ευλογημένες πεδιάδες της Γης του Ταμερλάνου, του εξωτικού Ουζμπεκιστάν. Μια διαδρομή γεμάτη από γοητευτικά αξιοθέατα, σπουδαία μνημεία, απαράμιλλη τέχνη και αρχιτεκτονική, ξεχωριστή γευσιγνωσία και φυσικά την αξεπέραστη ανά τους αιώνες Περσική ποίηση.

Μετά την προχθεσινή παρουσίαση στην Αθήνα, σειρά είχε χθες η Θεσσαλονίκη, σε αιθουσα του ξενοδοχειου Mediterranean Palace, όπου ο πολυταξιδεμένος και ένας εκ των ιδιοκτητών του Cosmorama Παναγιώτης Ηλιάδης,  “μετέφερε” με τη βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού απίθανες περιγραφές, εμπειρίες και ιστορίες από αυτά τα μακρινά μέρη που αποτελούν όνειρο κάθε ψαγμένου ταξιδιώτη. Επιπλέον πραγματοποιήθηκε από την Ελένη Βραζιτίκου υπεύθυνη μάρκετινγκ στο γραφείο των Τουρκικών Αερογραμμών στη Θεσσαλονίκη, παρουσίαση της εταιρείας , η οποία είναι μια από τις αεροπορικές εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται το Cosmorama.

Το Café Voyage είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε το Cosmorama, σε συνεργασία με το Polis Art Café στην Αθήνα, και έχει σκοπό να παρουσιάσει την κουλτούρα διαφόρων προορισμών τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά το γραφείο, με άξονα πάντα τον ταξιδιωτικό τομέα. Οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές σε όλους -πελάτες αλλά και ταξιδιωτικούς πράκτορες- αλλά υπάρχει σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την χωρητικότητα του χώρου που πραγματοποιούνται κάθε φορά.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments