Αυτή τη φορά το Café Voyage από το Cosmorama, σας προσκαλεί να ταξιδέψετε νοερά στη μαγεία της Κεντρικής Ασίας από τα οροπέδια και τις πόλεις «κόσμημα» της Περσίας και την Κασπία Θάλασσα, ως τις άνυδρες στέπες και τις ευλογημένες πεδιάδες της Γης του Ταμερλάνου, του εξωτικού Ουζμπεκιστάν. Μια διαδρομή γεμάτη από γοητευτικά αξιοθέατα, σπουδαία μνημεία, απαράμιλλη τέχνη και αρχιτεκτονική, ξεχωριστή γευσιγνωσία και φυσικά την αξεπέραστη ανά τους αιώνες Περσική ποίηση. Έμπειροι ξεναγοί του γραφείου θα σας μεταφέρουν με τη βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού απίθανες περιγραφές, εμπειρίες και ιστορίες από αυτά τα μακρινά μέρη που αποτελούν όνειρο κάθε ψαγμένου ταξιδιώτη.

Το Café Voyage είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε το ταξιδιωτικό γραφείο Cosmorama, σε συνεργασία με το Polis Art Café και έχει σκοπό να παρουσιάσει την κουλτούρα διαφόρων προορισμών τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά, με άξονα πάντα τον ταξιδιωτικό τομέα. 

Αυτή τη φορά το Café Voyage θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο Polis Art Café Πεσματζόγλου 5, Αίθριο Στοάς Βιβλίου στην Αθήνα και την Πέμπτη 23 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και χρειάζεται να επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας στο τηλ 210-3642707 Αθηνά Μακριδάκη για Αθήνα και στο τηλ. 2310-230555, Σοφία Αλεξανδρίδου για Θεσσαλονίκη. 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments