Ένα νέο ταξιδιωτικό γραφείο με ειδίκευση στην κρουαζιέρα, ξεκίνησε τη λειτουργία του πρόσφατα. Το όνομα του allCruises.gr και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Βασ. Σοφίας 65).
Το δημιούργησαν η Ελένη Τρέσσου (φώτο) και ο Μιχάλης Παναγιωτακόπουλος, που αν και νέοι άνθρωποι έχουν πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας ο καθένας στο χώρο της κρουαζιέρας και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στον ταξιδιωτικό χώρο.
Η allCruises.gr, ειδικεύεται στην προώθηση και πώληση πακέτων κρουαζιέρας σε όλο τον κόσμο, στο σχεδιασμό tailormade πακέτων κρουαζιέρας, στα ταξίδια κινήτρων (incentives), εταιρικές διοργανώσεις (MICE), ταξίδια πολυτελείας (luxury cruising), καθώς και στις ναυλώσεις πλοίων. Είναι επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των ακόλουθων εταιρειών κρουαζιέρας: Costa Cruises, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Holland America Line, Seabourn Cruise Line, και Oceania Cruises.
Στην ελληνική αγορά συνεργάζεται με την Celestyal Cruises αλλά και με τους αντιπροσώπους των εταιριών, Royal Caribbean Cruises, Celebrity Cruises, Azamara, και Princess Cruises & Cunard.
Η εξειδίκευση της allCruises.gr συνεχίζεται και στα ποτάμια της Ευρώπης και του κόσμου αντιπροσωπεύοντας τις εταιρείες: Lueftner Cruises, A-ROSA River Cruises, AmaWaterways River Cruise Line, CroisiEurope River Cruises, και Nicko Cruises.
Τέλος, η allCruises.gr συνεργάζεται με τις εταιρίες Oceanwide Expeditions και Albatros Expeditions, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες ζωής σε κρουαζιέρες εξερεύνησης και περιπέτειας (expedition & adventure cruises).
«Το ταξίδι με κρουαζιέρα είναι για μένα ο καλύτερος τρόπος να φροντίσεις τον εαυτό σου. Γι’ αυτό, τα ταξίδια στη θάλασσα ανέκαθεν ήταν μια εμπειρία που ονειρεύονται οι άνθρωποι» δήλωσε η Ελένη Τρέσσου.
«Ο καλύτερος τρόπος να φέρεις την πολυτέλεια στη ζωή σου είναι η κρουαζιέρα. Είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να ταξιδέψεις σε καινούργια μέρη με ασφάλεια, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η ζωή: φαγητό, ποτό, διασκέδαση, εμπειρίες και χαλάρωση» συμπληρώνει ο Μιχάλης Παναγιωτακόπουλος.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments