Στη χώρα μας θέλουμε τουρίστες υψηλού οικονομικού επιπέδου, αλλά δεν έχουμε τις υποδομές να τους εξυπηρετήσουμε. Ακόμη και η Μύκονος, ο κατ’ εξοχήν ελληνικός προορισμός που προσελκύει τουρίστες με χοντρά πορτοφόλια. Αναφερόμαστε σε αυτούς που μετακινούνται με ιδιωτικά αεροσκάφη. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως αυτά τα αεροσκάφη δεν μπορούν να παρκάρουν μετά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, λόγω έλλειψης χώρου. Έτσι πηγαίνουν να παρκάρουν σε άλλα αεροδρόμια, μεταξύ άλλων και της Τουρκίας.

Οι εκτιμήσεις λένε πως φέτος θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση στην ενοικίαση ιδιωτικών αεροσκαφών, καθώς αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα θα προτιμήσουν να ταξιδέψουν με αυτά και να μην μπουν σε επιβατικό αεροπλάνο μαζί με δεκάδες άλλους συνεπιβάτες.

Τι λένε οι εκτιμήσεις για την Ελλάδα; Θα έρθουν πολλά, ιδιωτικά αεροσκάφη; Ποια μηνύματα έρχονται από το εξωτερικό; Πως λειτουργεί η βιομηχανία των private jets; Γιατί δεν είναι πλέον μόνο για τους πάμπλουτους;

Αυτά και άλλα συζητάμε με τον Κώστα Κρυστάλη, ιδιοκτήτη της εταιρείας Proton Air Services η οποία δραστηριοποιείται στην επίγεια εξυπηρέτηση αεροσκαφών στη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και το Ηράκλειο καθώς και στην ενοικίαση πάσης φύσεως αεροσκαφών.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments