Στη Θεσσαλονίκη ξεκινά αύριο Τρίτη το  CONNECT Tourism & Travel Event . Πρόκειται για ένα  Β2Β Event  που στόχο έχει να προβάλει την πόλη ως συνεδριακό προορισμό. Φέτος γίνεται διαδικτυακά αλλά ο στόχος των διοργανωτών είναι να πραγματοποιείται κάθε χρόνο δια ζώσης. Το διοργανώνει το  Thessaloniki Convention Bureau (TCB)  με την συνεργασία  και συμπαράσταση του τμήματος τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Τομεάρχη τουρισμού Αλέξανδρου Θάνου.

Το  TCB  είναι ο φορέας που προβάλει και προωθεί τη Θεσσαλονίκη ως συνεδριακό προορισμό και διεκδικεί διεθνή συνέδρια για λογαριασμό της. Είναι ένας φορέας που ιδρύθηκε από επαγγελματίες του τουρισμού  και λειτουργεί  με τις συνδρομές τους.

Επ’ ευκαιρίας του CONNECT  συζητάμε με τον Πρόεδρο του  TCB  Γιάννη Ασλάνη για την δημιουργία αυτού του νέου θεσμού για την τουριστική προβολή της πόλης και της ευρύτερης περιοχής αλλά και άλλα τρέχοντα θέματα που έχουν να κάνουν με το πότε θα ξεκινήσει η συνεδριακή δραστηριότητα αλλά και το άνοιγμα των ξενοδοχείων που ΔΕΝ γίνεται μέσα σε ένα αισιόδοξο κλίμα.

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments