Για τους φίλους της γνώσης και της δια βίου μάθησης, τρία συνέδρια με τουριστικό περιεχόμενο θα γίνουν από βδομάδα σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Το πρώτο θα γίνει στη Θεσσαλονίκη μεθαύριο Δευτέρα στο Βελίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Το συνδιοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά πέντε διμερή επιμελητήρια της Θεσσαλονίκης που είναι το Ελληνο-Αμερικανικό, το Ελληνοβρετανικό, το Ελληνογαλλικό, το Ελληνογερμανικό και το Ελληνο-Ιταλικό επιμελητήριο.

Τίτλος του συνεδρίου “Τουρισμός Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας”.

Τα Omorfa Taxidia είναι χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ: http://www.amcham.gr/wp-content/uploads/2017/A3_PROGRAMMA_photos_GR.pdf
 – Την προσεχή Παρασκευή 31 Μαρτίου ξεκινά στη Λάρισα το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μάρκετινγ και Branding του Τόπου  που διοργανώνουν το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με φορείς και οργανισμούς της πόλης. Το συνέδριο έχει τριήμερη διάρκεια. Θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Απριλίου και θα γίνει στο Μύλο του Παππά.

Ο αρχισυντάκτης των Όμορφων Ταξιδιών Σάκης Παπαδόπουλος θα είναι ένας εκ των ομιλητών του συνεδρίου στο κομμάτι «Ο ρόλος των ΜΜΕ στο Marketing & Branding Τόπου».

Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.placemarketing2.gr/
Το τρίτο συνέδριο θα γίνει στο Κολέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης.  Έχει τίτλο: «Πολιτισμός και Τουρισμός για την οικονομική ανάπτυξη και την αντιμετώπιση της κρίσης», και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στο χώρο της Bissell Library του ACT.
Οι εργασίες της ημερίδας θα ξεκινήσουν στις 10.00 και θα ολοκληρωθούν στις 14.30.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές η ημερίδα αποτελεί την αρχή μιας σειράς δράσεων και ενεργειών που έχουν ως σκοπό το συγκερασμό της παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς με τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία, διατηρώντας την αρχή της αυθεντικότητας, ως όχημα για τη ρήξη με τα ποικίλα παράγωγα της κρίσης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη ωσόσο ειναι απαραίτητη η προεγγραφή για να κρατήσετε τη θέση σας.

Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: http://culturecrises.weebly.com/news-alphanualphakappaomicroniotanu974sigmaepsiloniotasigmaf.html

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments