Με μεγάλο ενδιαφέρον και σημαντικούς ομιλητές πραγματοποιείται σήμερα το συνέδριο Sports Tourism & Sustainable Destinations”, στην Μύκονο που αφορά τον αθλητικό τουρισμό στο πλαίσιο του δεύτερου Mykonos Running Festival.
Το «παρών» στο συνέδριο έδωσαν σημαντικοί παράγοντες της Τουριστικής βιομηχανίας της Μυκόνου όπως Πέτρος Στάθης, Πρόεδρος της Monterock International, Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Fraport Greece, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, CEO της Goldair Handling, Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, Key Accounts Project Management της SKY Express.Όλοι συμφώνησαν για την ανθεκτικότητα που δείχνει η Μύκονος και τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης κυρίως προς τον δρόμο του Τουρισμού εμπειριών και ευεξίας.
Στη συζήτηση την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος, Αντώνης Σρόιτερ, συμμετείχε και ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις προοπτικές του αθλητικού τουρισμού για την περεταίρω επιμήκυνση της σεζόν.
Το συνέδριο συνεχίζεται με ειδική θεματική για τον αθλητικό τουρισμό παρουσία αθλητών και στελεχών της βιομηχανίας του αθλητισμού όπως ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan, Γιάννης Λάσκαρης, Συν-ιδρυτής της Progame S.A και Βασίλης Μπλέσιος, CMO της Lever ΑΕ.

Στη φωτογραφία από αριστερά: :Αντώνης Σρόιτερ, Anchorman Alpha TV, Κωνσταντίνος Κουκάς, Δήμαρχος Μυκόνου – Γιώργος Βήλος, Εκτελεστικός Διευθυντής Εμπορικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Fraport Greece – Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Διευθύνων Σύμβουλος, Goldair Handling – Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, Key Accounts Project Management, SKY Express και Πέτρος Στάθης, Πρόεδρος, Monterock International

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments