Η θωράκιση του τουρισμού και η ενίσχυση της ανθεκτικότητάς του απέναντι στις δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία είναι το θέμα της ημερίδας «Tourism of Tomorrow 2021» που διοργανώνει το ακαδημαϊκό πρόγραμμα Τουρισμού και Φιλοξενίας του ACT – American College of Thessaloniki, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, από τις 16:00 έως 19:00.
Η ημερίδα πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά και φέτος θα υλοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom, με ανοιχτή και δωρεάν συμμετοχή για τους ενδιαφερόμενους.
Το επικείμενο άνοιγμα της τουριστικής περιόδου έχει δημιουργήσει προσδοκίες τόσο στους επαγγελματίες του κλάδου όσο και στους πολίτες. Ταυτόχρονα, η ανάγκη επανεκκίνησης συνοδεύεται και από ερωτήματα σχετικά με τα μέτρα και τις πολιτικές που θα πρέπει να ισχύσουν ώστε ο τουρισμός να καταστεί βιώσιμος, ανταγωνιστικός και προσαρμοστικός στις νέες συνθήκες.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του Δρα Πάνου Βλάχου, Προέδρου του Κολλεγίου Ανατόλια. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Χρήστος Καμπόλης, Επικεφαλής Οικονομολόγος στο Κέντρο Παγκόσμιας Ανταγωνιστικότητας του IMD World Competitiveness Center. Στην εκδήλωση συμμετέχουν, επίσης, με ομιλίες τους οι:
Andreas Scriven, Lead Partner, Hospitality & Leisure, Deloitte
Matthias Schultze, Managing Director, GCB German Convention Bureau e.V.
Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Λασκαρίδη και Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ
Τίμος Ανανιάδης, Hospitality Executive / Business Leader
Ελένη Ανδρεάδη, Διευθύντρια Αειφόρου Ανάπτυξης και Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Sani/Ikos
Tarek Kouatly, Director of Marketing & Development – Asia Pacific, Swiss Education Group
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Νίκος Σαπουντζής, CEO & Marketing Strategist, Tourism Plus, ενώ θα σχολιάσουν ο Δρ Νίκος Χουρβουλιάδης, Διευθυντής του Business School του ACT και ο Ανέστης Αναστασίου, συντονιστής των ακαδημαϊκών προγραμμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας στο ACT.

Για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν δωρεάν εγγραφή στο παρακάτω link: https://us02web.zoom.us/webinar/register/1016151945085/WN_Zcrx67KRSb-YlGTX-RZ8pw?fbclid=IwAR3yS0o4r5CKj-KvXroCmfZEDxIqEL0AOqHUpOf8_G8uOYVseBC6hKCSO9A

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments