Ο δραστήριος στην τουριστική προβολή Δήμος Αριστοτέλη (Ανατολική Χαλκιδική) , η Ομοσπονδία FedHATTA (Ομοσπονδία των Συλλόγων Τουριστικών Γραφείων) και ο ΗΑΤΤΑ, θα παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεματικών διακοπών που προωθεί τον silver τουρισμό στο ορεινό -κυρίως- τμήμα της Ανατολικής Χαλκιδικής – από την Αρναία και το Αριστοτελικό Όρος μέχρι τον Άθωνα και τον αθωνικό κόλπο.
Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. Δημήτρης Φραγκάκης και η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλλιάνος.
Με την εφαρμογή του προγράμματος, πάνω από δέκα (10) ορεινοί οικισμοί χωρίς πρότερη τουριστική παράδοση εντάσσονται στον εθνικό τουριστικό χάρτη με έναν τρόπο που δεν «εκβιάζει» την τουριστική τους εξέλιξη, αλλά (αντίθετα) προετοιμάζει συνθήκες ομαλής προσαρμογής στα δρώμενα, τόσο του προορισμού, όσο και των ανθρώπων του.
Το πρόγραμμα θα διοχετευθεί μέσω της FedHatta, σε ολόκληρη την ελληνική τουριστική αγορά, την ίδια στιγμή που μία social media καμπάνια θα «τρέχει» για δύο μήνες με συγκεκριμένες προωθητικές κατευθύνσεις.
Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 12.00, μέσω zoom

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments