Παρά την δύσκολη υγειονομική συγκυρία που έχει τραυματίσει ανεπανόρθωτα τον συνεδριακό τουρισμό, το Thessaloniki Convention Bureau (TCB), συνεχίζει ακάθεκτο για την προβολή της πόλης ως συνεδριακού προορισμού. Θυμίζουμε πως το TCB είναι ο φορέας της Θεσσαλονίκης που ίδρυσαν ιδιώτες για να προβάλει την πόλη ως συνεδριακό προορισμό και να διεκδικήσει συνέδρια για λογαριασμό της. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης που βιώνουμε δεν κατέβασε ρολά αλλά με τα πενιχρά του έσοδα από τις συνδρομές των μελών του και την πολύτιμη βοήθεια το τμήματος τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιεί δράσεις που ανεβάζουν ψηλότερα τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή στον ευρωπαϊκό συνεδριακό χάρτη.
Επόμενη δράση είναι η συμμετοχή στην έκθεση Conventa 2021. Με κύρια επιδίωξη την αποτελεσματική προβολή και προώθηση της περιοχής ως συνεδριακού προορισμού, τις προοπτικές της Θεσσαλονίκης στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, συμμετέχει στην έκθεση Conventa 2021 που πραγματοποιείται το διάστημα 25-26 Αυγούστου και αναμένεται να προσελκύσει buyers υψηλού επιπέδου και εξειδικευμένου ενδιαφέροντος.
Στο μεταξύ στην 8η Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με τη συμμετοχή και Μελών του, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασαν τον απολογισμό του 2020 (φώτο), «μιας πολύ δύσκολης χρονιάς που αφήσαμε πίσω μας και το σχεδιασμό για το Β Εξάμηνο του 2021 που ελπίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Με ενισχυμένα τα επικοινωνιακά μας εργαλεία, το νέο μας site που είναι έτοιμο να δημοσιευτεί και έναν προσεκτικό σχεδιασμό επιλεγμένων δράσεων προβολής και δημοσιότητας, θα κινηθούμε το επόμενο διάστημα, ένα διάστημα αναζήτησης και ανακατεύθυνσης στόχων και κυρίως στρατηγικής».

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments