Τη χρονιά που διανύουμε για λίγες μέρες ακόμη, τα Omorfa Taxidia κλήθηκαν να συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους, σε δέκα περίπου συνέδρια με τουριστικό περιεχόμενο, συνέδρια που έγιναν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Τα τρία τελευταία από αυτά, πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της φετινής τουριστικής έκθεσης Philoxenia.
O υπεύθυνος ύλης των Όμορφων Ταξιδιών Σάκης Παπαδόπουλος, συντόνισε μια από τις ενότητες του συνεδρίου με τίτλο “[re]branding Destinations: Image Making” που διοργάνωσε η ΔΕΘ-HELEXPO. Η συγκεκριμένη ενότητα είχε ως θέμα το διαδικτυακό τουριστικό μάρκετινγκ (φώτο).
Επίσης ήταν ο συντονιστής και στα δυο πάνελ του συνεδρίου που διοργάνωσε η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, με θέμα, το μέλλον των τουριστικών γραφείων στη νέα εποχή και η συμβολή τους στην προσέλκυση τουριστών.
Τέλος ήταν ένας εκ των ομιλητών στο συνέδριο που διοργάνωσε το τμήμα τουρισμού του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με θέμα «Καινοτόμες Προσεγγίσεις στη Διοίκηση Τουρισμού & Φιλοξενίας». Το θέμα της ομιλίας ήταν “Ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης στον τουρισμό”.
Είναι πολύ μεγάλη τιμή για όλους εμάς στα Omorfa Taxidia να συνεισφέρουμε όχι μόνο στην καθημερινή τουριστική ενημέρωση αλλά και τη γνώση. Δείχνει την εκτίμηση της τουριστικής κοινότητας στην δημοσιογραφική προσπάθεια που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, με συνέπεια και συνέχεια και πάντα μέσα στα αυστηρά πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments