Σε ένα ακόμη σημαντικό συνέδριο συμμετείχαν τα  Omorfa Taxidia. Ο αρχισυντάκτης των Όμορφων Ταξιδιών  Σάκης Παπαδόπουλος ήταν ο συντονιστής των δυο πάνελ του συνεδρίου “Tourism of Tomorrow” που διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ακαδημαϊκό πρόγραμμα Τουρισμού και Φιλοξενίας του ACT – American College of Thessaloniki. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Makedonia Palace με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, μεγάλων τουριστικών επιχειρήσεων, συμβουλευτικών εταιριών και ένα υπέροχο κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα.

Θέμα του συνεδρίου ήταν «η αειφορία και η βιώσιμη ανάπτυξη των τουριστικών επιχειρήσεων» και τα συμπεράσματα του πολύ σημαντικά.  Είναι πλέον κατανοητό πως η βιώσιμη ανάπτυξη είναι μονόδρομος για την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία. Ακόμη πιο παρήγορα τα στοιχεία  που δείχνουν πως ένα μεγάλο μέρος του κόσμου  είναι πρόθυμο να ξοδέψει περισσότερα χρήματα στις διακοπές του για να επιλέξουν προορισμούς και ξενοδοχεία που σέβονται το περιβάλλον και  λειτουργούν  με περιβαλλοντικά πρότυπα.

Ευχαριστούμε το ACT – American College of Thessaloniki που μας εμπιστεύθηκε  τον συντονισμού ενός μεγάλου μέρους του συνεδρίου. Ήταν πολύ μεγάλη τιμή για μας όπως και κάθε άλλη φορά στο παρελθόν.

Δείτε το βίντεο από το συνέδριο:

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments