Μετά από τρία χρόνια ακυρώσεων λόγω της πανδημίας, το συνέδριο τουρισμού που συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο τα διμερή επιμελητήρια της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται. Αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, δηλαδή δια ζώσης και διαδικτυακά.
Το διοργανώνουν το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το Ελληνογαλλικό, Ελληνογερμανικό και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου εντός της ΔΕΘ-Helexpo (αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης).
Πρόκειται για το πέμπτο στη σειρά συνέδριο και αυτή τη φορά το θέμα του είναι: «Βόρεια Ελλάδα: Τουριστική Άνθιση Όλο το Χρόνο»”.
Το Συνέδριο, που αποτελεί μια εκδήλωση-θεσμό στα οικονομικά δρώμενα της Βόρειας Ελλάδος, εστιάζει σε επίκαιρα θέματα της τουριστικής μας βιομηχανίας που μετρά αλλεπάλληλα πλήγματα. Την αρχική καταβαράθρωση με το ξέσπασμα της πανδημίας, διαδέχτηκαν οι μεταλλάξεις και τώρα ο πόλεμος στην Ουκρανία, θέτοντας σοβαρά προσκόμματα στην ανάκαμψη του κλάδου. Το Συνέδριο θα εστιάσει στην χαρτογράφηση του νέου περιβάλλοντος, στις αλλαγές της καταναλωτικής συμπεριφοράς και θα αναδείξει τρόπους προσαρμογής των επιχειρήσεων.
Φωτογραφία απο το 1ο συνέδριο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments