Με πρωτοβουλία της FEDHATTA, της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας, θα διοργανωθεί στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operators του Ισραήλ (ITTAA), με τη συμμετοχή πλέον των 350 επαγγελματιών. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 22 έως 24 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL. Πρόκειται για τη σημαντικότερη ετήσια εκδήλωση του ΙΤΤΑΑ και της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ.
Κατά τη διάρκεια των τριήμερων εργασιών του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν B2B συναντήσεις μεταξύ των επαγγελματιών του Ισραήλ και της Ελλάδας αντίστοιχα, προκειμένου να δημιουργηθούν αλλά και ενδυναμωθούν οι συνεργασίες ανέμεσα στις δύο χώρες.
Επίσης θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις προορισμών της Ελλάδας ενώ θα λειτουργεί σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου Έκθεση Τουριστικής Προβολής Περιφερειών, Δήμων και Τουριστικών Επιχειρήσεων στην οποία θα έχουν άμεση και συνεχή πρόσβαση όλοι οι σύνεδροι.
Μέγας Χορηγός του Συνεδρίου είναι η Aegean Airlines που για μία φορά ακόμη στηρίζει τα τουριστικά δρώμενα της χώρας μας.

Πείτε τη γνώμη σας

avatar