Μετά από 26 χρόνια, το συνέδριο της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, Institute of Travel & Tourism (ITT) επιστρέφει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική. Το συνέδριο ΙΤΤ αποτελεί το κορυφαίο γεγονός στον ταξιδιωτικό τομέα, σχεδιασμένο για μέλη του ITT και στο οποίο συμμετέχουν κορυφαίες προσωπικότητες από τον ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα του Ηνωμένου Βασιλείου.
Για 3 μέρες, από τις 3 μέχρι τις 5 Ιουνίου 2024, περισσότερα από 350 μέλη που αποτελούν την αφρόκρεμα της αγγλικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας θα βρίσκονται στη Χαλκιδική για το ετήσιο συνέδριο και θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras.
Το εν λόγω Συνέδριο θεωρείται εδώ και καιρό ως κόμβος ανταλλαγής ιδεών, γνώσεων και στρατηγικών στον ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο. Παράλληλα, για πρώτη φορά το Institute of Travel & Tourism (ITT) ανακοίνωσε μια νέα πρωτοβουλία που απαιτεί από τους συμμετέχοντες να πληρώσουν ένα ποσό για να αντισταθμίσουν το αποτύπωμα άνθρακα του συνεδρίου, στο πλαίσιο της δέσμευσής τους να βελτιώσουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της ITT ως οργανισμός αλλά και των μελών τους.
Ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανιοσμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας: «Η Χαλκιδική είναι εδώ και πολύ καιρό ένα κρυμμένο στολίδι και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε το συνέδριο του Institute of Travel Tourism μετά από 26 χρόνια. Αυτή η εκδήλωση επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να προωθήσουμε τη Χαλκιδική ως κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό και αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης από το διακεκριμένο Ινστιτούτο».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments