Η εναρκτήρια εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Reimagine Tourism in Greece» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 11:30 – 19:00, στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Η εκδήλωση αποτελεί την αφετηρία μιας σειράς εκδηλώσεων της πρωτοβουλίας «Reimagine Tourism in Greece», με όραμα να φέρει κοντά ηγέτες του κλάδου, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και ειδικούς, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του Τουρισμού αλλά και για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες γύρω από την προώθηση πρακτικών βιώσιμου τουρισμού στην Ελλάδα.
Το πλαίσιο συζήτησης απαρτίζεται από τρεις βασικές ενότητες:
1. Από το Παγκόσμιο επίπεδο στο Τοπικό
2. Από την Έμπνευση στη Δράση
3. Το Όραμα για το Μέλλον –μια συζήτηση με τους εμπλεκόμενους,
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες λύσεις στον αειφόρο τουρισμό και να συζητήσουν τον ρόλο της πολιτείας, του κλάδου και των τοπικών κοινοτήτων.
Στόχος της πρωτοβουλίας της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ είναι να δημιουργηθεί ένας οδικός χάρτης για μια πιο βιώσιμη και υπεύθυνη τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα, που να ωφελεί τόσο τις τοπικές κοινωνίες όσο και τον κλάδο συνολικά. Η δημόσια συζήτηση για το θέμα αποσκοπεί όχι μόνο να ευαισθητοποιήσει αλλά και να αναδιαμορφώσει και να επαναπροσδιορίσει την ατζέντα για τον τουρισμό στην Ελλάδα, οδηγώντας σε ένα νέο, βελτιωμένο μοντέλο τουρισμού για τη χώρα.
Για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, επισκεφθείτε το Reimaginetourism.gr

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments