Ημερίδα για τον Τουρισμό διοργανώνει το Marketing Club Greece στη Θεσσαλονίκη, με θέμα “DESTINATION MARKETING – Making Tourism Stronger”.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023, στις 6 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, όπου επαγγελματίες του Τουρισμού, εξειδικευμένα στελέχη Μάρκετινγκ και εκπρόσωποι φορέων θα καταθέσουν τις απόψεις τους, θα ανταλλάξουν προβληματισμούς και θα συνομιλήσουν για το μέλλον του Τουρισμού στην Ελλάδα, όπως αυτό διαμορφώνεται μετά από μια δύσκολη περίοδο για την οικονομία και την κοινωνία.

Ομιλητές θα είναι:

1. Ιωάννα Δρέττα , Διευθύνουσα Σύμβουλος Marketing Greece
2. Πρόδρομος Μοναστηρίδης – Διευθυντής του Τμήματος Marketing και Χορηγιών στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Thessaloniki Convention Bureau
3. Γεωργία Δώδου, Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας του Hospitality and Gastronomy Division στον Όμιλο Fais.
4. Σύλβια – Ιωάννα Κουμεντάκη, Συν-ιδρύτρια Chef stories, Gastronomy Events’ specialist and Consultant
5. Χρήστος Τζούτης Outdoor Photographer & Founder of Lamda3
6. Αλεξία Παναγιωτοπούλου, Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού στην Εταιρεία Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων
Την εκδήλωση παρουσιάζει και συντονίζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μπαλής.
Η ημερίδα γίνεται με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), του Thessaloniki Convention Bureau και του Σύλλογο Αποφοίτων Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments