Ένα ακόμη φεστιβάλ που στοχεύει να προσελκύσει επιπλέον κόσμο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και να την καταστήσει ακόμη πιο γνωστή, πραγματοποιείται από την 1η ως 3 Ιουνίου στο Κεντρικό Λιμάνι, Αποθήκη Γ΄. Στη συνέντευξη τύπου που έγινε στο Kitchen Bar στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης κπαρουσία του προέδρου της Mediamix Stephane Delahaye, αναφέρθηκαν όλα όσα θα συμβούν αυτό το τριήμερο στη Θεσσαλονίκη.

Το Φεστιβάλ Mediamix είναι ένα δυναμικό συνέδριο το οποίο ξεκίνησε πριν 23 χρόνια από τη Βουλγαρία. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Θεσσαλονίκη είναι νέος προορισμός στη ΝΑ Ευρώπη. Σκοπός του Mediamix είναι η συνάντηση όλων όσων ασχολούνται σε όλου τους τομείς των Μέσων μαζικής Ενημέρωσης και επικοινωνίας. Ένα κομμάτι του φεστιβάλ είναι τα τηλεοπτικά βραβεία “Golden Umbrella”, στα οποία υποψήφιες είναι και οι Ελληνικές σειρές “Μπρούσκο”, ” Daddy Cool”, ” Αστέρα Ραχούλας”.

Το άλλο κομμάτι περιλαμβάνει ομιλίες και συζητήσεις στο ‘Media Future” camp. Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Δήμου Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε για άλλη μια φορά, στη στήριξη και αρωγή του Δήμου Θεσσαλονίκης σε εκδηλώσεις και δράσεις που θα προβάλουν τουριστικά την πόλη.

Πείτε τη γνώμη σας

avatar