Το Φεστιβάλ Δωδώνης, σηκώνει αυλαία για έκτη συνεχόμενη χρονιά και προσκαλεί τους πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου Δωδώνης να απολαύσουν ένα μοναδικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό, από τις 27 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου.
Με την χορηγία & αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, το Φεστιβάλ Δωδώνης, έχει καταφέρει να καταστήσει την περιοχή πόλο έλξης πολιτιστικού τουρισμού κάθε καλοκαίρι.
Το Φεστιβάλ, φιλοξενείται παραδοσιακά στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης, έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας, με παράλληλες εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται, πέρα από τον αρχαιολογικό χώρο, στις Πηγές του Αχέροντα (Σιστρούνι) και στη Λίμνη Βιρού (Πηγές Λούρου-Βουλιάστα).
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της έκτης διοργάνωσης, πλούσιο και πολυποίκιλο, έρχεται να ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό κοινό του πολιτισμού καθώς περιλαμβάνει μερικές από τις σημαντικότερες θεατρικές και μουσικές παραγωγές της φετινής χρονιάς, ενώ παράλληλα καλεί το κοινό να βιώσει νέες εμπειρίες στον αρχαιολογικό χώρο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
6ο Φεστιβάλ Δωδώνης
27 Ιουλίου – 12 Αυγούστου
Ώρα έναρξης: 9 μ.μ. – Άνοιγμα εισόδου: 8 μ.μ.
Δήμος Δωδώνης: 2654360149
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Δωδώνης: 2651365518

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments