Την προσεχή Πέμπτη 4 Ιουνίου, όπως κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα, από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο, το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης παρατείνει το ωράριό του έως τις δέκα το βράδυ.
Πάτε για να περιηγηθείτε στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου μέσα σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και βιώστε μια ιδιαίτερη πολιτιστική εμπειρία που συνδυάζει Ιστορία, φαντασία και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.
Ανοιχτές για το κοινό θα είναι οι εκθέσεις «Προς τη Γένεση των Πόλεων», «Στη Μακεδονία από τον 7o αι. π.Χ. ως την ύστερη αρχαιότητα», «Θεσσαλονίκη, Μακεδονίας Μητρόπολις», «Ο Χρυσός των Μακεδόνων» και η υπαίθρια έκθεση «Μνήμη και… Λίθοι».
Late Night στο ΑΜΘ & Meet THE ARTIST…
Στο πλαίσιο αυτών των ξεχωριστών βραδιών, έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους καλλιτέχνες που εμπνέονται από τα εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης και δημιουργούν σύγχρονα έργα, διαθέσιμα στο πωλητήριο του Μουσείου. Την Πέμπτη 4 Ιουνίου, το ΑΜΘ υποδέχεται τη δημιουργό κοσμημάτων Βαρβάρα Μιτσέλη η οποία θα μιλήσει για το έργο της και θα συζητήσει μαζί σας. Η Βαρβάρα Μιτσέλη δημιουργεί μεταμοντέρνα ελληνικά κοσμήματα με έμπνευση από την ελληνική ιστορία, τους συμβολισμούς και την πολιτιστική κληρονομιά.
ΩΡΑ: 19:30
ΧΩΡΟΣ: Museum Shop | Πωλητήριο ΑΜΘ













