Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνεργάζεται για δεύτερη φορά με το A Jewel Made In Greece, με την ευκαιρία της ομαδικής εικαστικής έκθεσης «ΕΝΑΣ ΑΕΝΑΟΣ ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ».
Η έκθεση, με τη συμμετοχή 43 εμπνευσμένων Ελλήνων σχεδιαστών, παρουσιάζεται, για πρώτη φορά, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έχει ενταχθεί στο εθνικό πρόγραμμα εορτασμού υπό την Αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».
Το αφήγημα της έκθεσης έχει ως κεντρικό πυρήνα έναν αρχετυπικό μύθο- πρόκληση για την άρρηκτη συνέχεια της διαχρονικής μαγικής περιπέτειας του κοσμήματος και τη σύγχρονη προβολή της στην Ελλάδα του 2021.
Συμβολισμός της δράσης που παρουσιάζεται στον απόηχο μιας ιδιαίτερα δύσκολης χρονιάς για ολόκληρο τον πλανήτη, η έξοδος από το λαβύρινθο, μέσω του πολιτισμού, της ευρηματικότητας και της τέχνης, πολύτιμους διαχρονικά αρωγούς στον δρόμο προς την Ανεξαρτησία, οδηγώντας μας στην ελπιδοφόρα Ελλάδα του 2021.
Τα έργα που συμμετέχουν στην έκθεση «Ο Αέναος Μίτος της Αριάδνης», αποτελούν τις συμμετοχές έγκριτων Ελλήνων σχεδιαστών που έλαβαν μέρος κατά τη διάρκεια των περασμένων μηνών στον ομώνυμο διαγωνισμό.
Στο πλαίσιο της έκθεσης παρουσιάζεται επίσης η ταινία “ARIADNE’S ETERNAL THREAD”, που αποτελεί νέα παραγωγή της Πλατφόρμας A Jewel Made In Greece.
Η έκθεση παρουσιάζεται στον εκθεσιακό χώρο «Τέχνη & Πολιτισμός», Επίπεδο Αφίξεων – Είσοδος 1, με ελεύθερη πρόσβαση σε 24ωρη βάση.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments