Το In-Edit κάνει στάση στη Θεσσαλονίκη και από τις 5 μέχρι τις 11 Μαΐου υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο, περιλαμβάνει στο φετινό του πρόγραμμα σπουδαία μουσικά ντοκιμαντέρ και στην οθόνη του συναντιούνται, μεταξύ άλλων, ο Nick Cave με τον Laurent Garnier, οι Beatles με την Billie Holiday και βετεράνοι ρεμπέτες με βιρτουόζους τζαζίστες.
Από την πρώτη του διοργάνωση στη Βαρκελώνη, το 2003, μέχρι σήμερα, το In-Edit έχει ταξιδέψει σε δεκάδες πόλεις του κόσμου, παρουσιάζοντας πάντα τις πιο σπουδαίες ιστορίες από τα παρασκήνια της μουσικής και το όνομά του αποτελεί πλέον συνώνυμο του μουσικού ντοκιμαντέρ. Φέτος, το In-Edit Festival, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και παρουσιάζει για μία ακόμη φορά, στην Αποθήκη Δ’, στο Λιμάνι της πόλης, μοναδικές μουσικές ιστορίες τόσο επί της οθόνης, όσο και εκτός αυτής!
Η αυλαία ανοίγει την Πέμπτη 5 Μαΐου και για μία ολόκληρη κινηματογραφική εβδομάδα, μέχρι την Τετάρτη 11 Μαΐου, το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης γίνεται το απόλυτο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της μουσικής και του κινηματογράφου, με ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικών ντοκιμαντέρ που αποτυπώνουν σπουδαίες μουσικές ιστορίες από όλο τον κόσμο.
Την επιστροφή του In-Edit στην πόλη της Θεσσαλονίκης υποστηρίζουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πληροφορίες:
5 – 11 Μαΐου 2022
Αποθήκη Δ’, Λιμάνι Θεσσαλονίκης
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Κανονικό: 6 €
In-Edit 2022 Combo ticket 4 προβολών: 20 €
In-Edit 2022 Full Pass: 50€

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments