Νέες δράσεις και εκδηλώσεις εντάχθηκαν στο φετινό πρόγραμμα του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου. Δράσεις που έχουν ως στόχο την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων. Προτεραιότητα αυτή τη φορά είχαν τα κρασιά. «Περίπατος στους αμπελώνες της Πιερίας» ήταν ο τίτλος της προχθεσινής εκδήλωσης, με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης.
Η αρχή έγινε με το Κτήμα Κούρτη, με τη περιήγηση του κόσμου, σε μια οικογενειακή επιχείρηση έκτασης 60 στρεμμάτων, στη Ράχη. Ξενάγηση στους αμπελώνες, νέες γευστικές εμπειρίες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο γευσιγνωσίας που έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό, σε απόλυτη αρμονία και συνύπαρξη με το τραγούδι, την ποίηση, το χορό.
Συμμετείχαν η Ορχήστρα Νέων ∆ίου και το ανδρικό φωνητικό σύνολο Canto Καντάδα της Δημοτικής Χορωδίας Αιγινίου, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Πατρή και του Μιχάλη Καρυοφυλλίδη αντίστοιχα… Στο τραγούδι η Ζωή Παπαδοπούλου και ο Κώστας Μυστακίδης
Ακόμη συμμετείχαν οι ηθοποιοί, Τίνα Ιωαννίδου, Κώστας Μυστακίδης και ο Θοδωρής Σκούρτας. Την Καλλιτεχνική επιμέλεια και τα κείμενα είχε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής Γιώργος Χ. Χανδόλιας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments