Με στόχο να προσφέρει διαφορετικές εμπειρίες για τους επισκέπτες στους χώρους του, τo Μουσείο Ακρόπολης διοργανώνει δύο ιδιαίτερες εκδηλώσεις γαστρονομίας και μουσικής την Πέμπτη 12/5 και την Δευτέρα 16/5, στο πλαίσιο του «This is Athens City Festival», σε συνεργασία με την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων.

Αρχαία διατροφή και γευσιγνωσία κρασιού…

Κρασί, το δώρο του Διονύσου! Αλήθεια, ποια ήταν η σχέση των αρχαίων Αθηναίων με το κρασί; Πώς το έπιναν και με τι το συνόδευαν; Αλλά και γενικότερα, τι περιελάμβανε η διατροφή τους; Ποια προϊόντα ήταν τοπικά και ποια εισαγόμενα; Και τι ρόλο είχαν στη θρησκευτική ζωή της πόλης; Σε αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα απαντούν οι αρχαιολόγοι του Μουσείου σε μια διαφορετική περιήγηση στις συλλογές του. Μια μοναδική εμπειρία που ολοκληρώνεται στο εστιατόριο με ένα γεύμα παρασκευασμένο ειδικά για την περίσταση που συνοδεύεται από γευσιγνωσία κρασιού με την υποστήριξη του Κτήματος «Βιβλία Χώρα».
Ημέρα & Ώρα: Πέμπτη 12/5, ξενάγηση για αρχαία διατροφή (7μμ-8μμ), γευσιγνωσία εστιατόριο (8μμ-10μμ)
Συμμετοχή: 47,00 ευρώ κατ’ άτομο

Βραδιά τζαζ με φεγγάρι στο Μουσείο Ακρόπολης…

Το βραβευμένο μουσικό τρίο GoGo Penguin που ανανέωσε την βρετανική τζαζ την τελευταία δεκαετία, θα παρουσιάσει μια συναυλία στην βεράντα του εστιατορίου του Μουσείου, υπό το φως της Πανσελήνου.
Ημέρα & Ώρα: Δευτέρα 16/5, 9μμ
Συμμετοχή: 20,00 ευρώ κατ’ άτομο
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για τις παραπάνω εκδηλώσεις διατίθενται στην ιστοσελίδα www.theacropolismuseum.gr.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments