Η Mouzenidis Travel, εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη, πήρε την πρωτοβουλία για να οργανώσει και να πραγματοποιήσει ένα μοναδικό event με στόχο, όπως πάντα, την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Στις 4 Σεπτεμβρίου πάνω από 1.200 εθελοντές θα φτιάξουν τη μεγαλύτερη ελληνική σαλάτα στην ιστορία, βάρους 20 τόνων και μάλιστα στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, διεκδικώντας μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!

Η προσπάθεια θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες και στο χώρο θα υπάρχει εκπρόσωπος της Guinness World Records προκειμένου να επιβεβαιώσει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την τελευταία μέρα του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Στρατιωτικής Μουσικής “Spasskaya Tower”, όπου συμμετέχουν στρατιωτικές μπάντες από πολλές χώρες ανάμεσα τους και η Ελλάδα και θα είναι μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις στα πλαίσια των εορτασμών της ‘Ημέρας της Μόσχας’, που γιορτάζεται τη συγκεκριμένη περίοδο κάθε χρόνο.

Το πρόγραμμα, πέρα από την προσπάθεια για το ρεκόρ Γκίνες, περιλαμβάνει ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, μουσικές παραστάσεις από γνωστούς καλλιτέχνες, διαγωνισμούς κλπ.

Η Mouzenidis Travel είναι έτοιμη να βάλει την Ελλάδα στο βιβλίο Γκίνες και τις ελληνικές γεύσεις στα πιάτα του κόσμου!

 

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments