Σε μια μεγάλη εκδήλωση με την επωνυμία “All-Stars of the Sea” που πραγματοποιήθηκε εν πλω στο κρουαζιερόπλοιο “MSC Fantasia”, η εταιρεία κρουαζιέρων πολυτελείας MSC Cruises βράβευσε τους καλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες/αντιπροσώπους της σ’ όλον τον κόσμο.
Μεταξύ αυτών και το τουριστικό γραφείο Top Kinisis Travel (φώτο) που είναι αντιπρόσωπος πωλήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, για τη συμβολή της στην πραγματοποίηση κρουαζιέρων από το λιμάνι του Πειραιά.
Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η MSC Cruises ανακοίνωσε και τα σχέδια της για την επόμενη δεκαετία όπου θα επενδύσει 9 δισεκατομμύρια ευρώ για 11 νέα κρουαζιερόπλοια υψηλής τεχνολογίας και ένα νησί, θαλάσσιο καταφύγιο, στις Μπαχάμες.
To καλοκαίρι του 2017 η κρουαζιέρα της MSC Cruises από την Ελλάδα, θα πραγματοποιείται με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο “MSC Poesia”.
H συγκεκριμένη κρουαζιέρα είναι 8ήμερη, η περίοδος της είναι από Ιούνιο του 2017 έως τον Οκτώβριο του 2017, και με ανανεωμένο δρομολόγιο (Πειραιάς – Άγιοι Σαράντα – Ντουμπρόβνικ – Βενετία – Μπάρι – Κατάκολο – Μύκονος – Πειραιάς).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν από τώρα τις κρατήσεις τους, εκμεταλλευόμενοι τις early booking προσφορές!

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments