Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas της Royal Caribbean International, κατέπλευσε χθες για πρώτη φορά στο λιμάνι του Πειραιά για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο. Με αφορμή αυτό, το τουριστικό γραφείο Navigator Travel & Tourist Services, αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της Royal Caribbean στην Ελλάδα, οργάνωσε επίσκεψη στην οποία συμμετείχαν περίπου 30 συνεργάτες από τουριστικά γραφεία και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης.
Το Voyager of the Seas ανήκει στην κλάση Voyager, έχει μεικτή χωρητικότητα 137,276 τόνων, μήκος 310 μέτρα, 15 καταστρώματα, μπορεί να φιλοξενήσει έως 3,600 επιβάτες σε δίκλινες καμπίνες και ανακαινίσθηκε το 2019. Στα highlights του πλοίου βρίσκονται ο προσομοιωτής surf, το παγοδρόμιο, ο τοίχος αναρρίχησης και το mini golf. Στην κατηγορία Voyager εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά η εμβληματική Royal Promenade, ο γεμάτος ζωή πεζόδρομος που αριστερά και δεξιά του υπάρχουν καφέ, pubs, καταστήματα ενώ τα βράδια φιλοξενεί θεματικά parties.
Το πλοίο επιπλέον διαθέτει 3 πισίνες, 6 jacuzzi, 4 εστιατόρια όπου οι επιβάτες μπορούν να γευματίσουν χωρίς χρέωση, 3 θεματικά εστιατόρια, 9 μπαρ, video arcade, εξωτερικό γήπεδο μπάσκετ κανονικών διαστάσεων, εξωτερική οθόνη κινηματογράφου, εμπορικά καταστήματα, καζίνο και conference center. Επίσης, χώρους ειδικά διαμορφωμένους για παιδιά και εφήβους.
Το φετινό καλοκαίρι, το Voyager of the Seas θα πραγματοποιήσει 3 κρουαζιέρες, στις 17 & 24 Ιουνίου και στις 19 Αυγούστου, 7 διανυκτερεύσεων από και προς τον Πειραιά με λιμάνια προσέγγισης την Καβάλα, την Κωνσταντινούπολη, όπου και θα διανυκτερεύει, το Κουσάντασι, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο.
Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, το Voyager of the Seas θα επισκέπτεται λιμάνια της Δυτικής Μεσογείου, με λιμάνι αναχώρησης τη Βαρκελώνη ή την Τσιβιταβέκια. Επίσης, θα προσφέρει αναχωρήσεις από τον Πειραιά που θα καταλήγουν είτε στη Ραβέννα είτε στη Βαρκελώνη με στάσεις στους πιο όμορφους προορισμούς του Αιγαίου, του Ιονίου, της Αδριατικής και της Δυτικής Μεσογείου.
Το καλοκαίρι του 2025 το Voyager of the Seas, θα επιστρέψει στην Ελλάδα με παρόμοια δρομολόγια και μαζί με αυτό θα έρθει και το Brilliance of the Seas, κλάσης Radiance, το οποίο θα χρησιμοποιεί τον Πειραιά ως λιμάνι αναχώρησης. Από τέλη Μαΐου έως αρχές Αυγούστου 2025, το Brilliance of the Seas θα έχει εβδομαδιαίες αναχωρήσεις με 7νυχτα δρομολόγια που θα ξεκινούν και θα τελειώνουν στον Πειραιά και θα επισκέπτονται τη Σαντορίνη, το Μποντρούμ και το Κουσάντασι στην Τουρκία και τη Λεμεσό στην Κύπρο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments