Το πρόγραμμα συναυλιών στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, της Celestyal Cruises, εμπλουτίζεται συνεχώς. Έτσι μετά τη συναυλία του Θανάση Πολυκανδριώτη με τον λαϊκό ερμηνευτή Στέλιο Διονυσίου στην κρουαζιέρα που ξεκινά σήμερα Δευτέρα από Λαύριο και αύριο Τρίτη από Θεσσαλονίκη, το πρόγραμμα εμπλουτιζεται με Μαχάλη Χατζηγιάννη και ONIRAMA.
Πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες της κρουαζιέρας «Μυθικό Αρχιπέλαγος», με αναχώρηση από το λιμάνι του Λαυρίου στις 12 Ιουλίου και από τη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μαγική μουσική βραδιά κάτω από τα «άστρα», με τη μελωδική φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Στη συνέχεια, οι επιβάτες της κρουαζιέρας «Μυθικό Αρχιπέλαγος», που αναχωρεί στις 19 και 26 Ιουλίου από το λιμάνι του Λαυρίου και 20 και 27 από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, θα «ταξιδέψουν» ονειρικά με το αγαπημένο μουσικό συγκρότημα ONIRAMA και θα τους ξεσηκώσει με τις γνωστές επιτυχίες του, το πάθος και την ενέργειά του. Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα με “frontman” τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, θα χαρίσουν για ακόμα μια φορά δύο αξέχαστες εμφανίσεις! Οι ONIRAMA πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Καλοκαίρι» μαζί με τους Locomondo, όπου ενώνουν δυναμικά vibes, χρώματα και ρυθμό, δημιουργώντας το απόλυτο soundtrack του καλοκαιριού και μας παρασύρουν σε ασταμάτητο χορό για ακόμα μια φορά.
Η νέα κρουαζιέρα «Μυθικό Αρχιπέλαγος» περιλαμβάνει επτά απολαυστικές μέρες με αναχώρηση από το λιμάνι του Λαυρίου και της Θεσσαλονίκης, επίσκεψη στον γραφικό Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, ποτά και βόλτες στα Ματογιάννια της Μυκόνου, κοκτέιλ στη Σαντορίνη, ταξίδι στην ιστορία στη Ρόδο, εξερεύνηση στο σταυροδρόμι μεταξύ Ανατολής και Δύσης στη Λεμεσό της Κύπρου, συνδυάζοντας αρμονικά χαλάρωση και διασκέδαση.
Το κόστος της κρουαζιέρας ξεκινά από τα 699 ευρώ και περιλαμβάνει διαμονή, όλα τα γεύματα στο πλοίο, διασκέδαση εν πλω, απεριόριστα κλασικά ποτά, δυο οργανωμένες εκδρομές σε Ρόδο και Λεμεσό, μεταφορά με λεωφορείο από το λιμάνι στην πόλη της Μυκόνου και τα φιλοδωρήματα. Περιλαμβάνονται επίσης και τα λιμενικά τέλη. Τα παιδιά έως 11 ετών ταξιδεύουν δωρεάν.
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ.: 216 4009999, στη σελίδα celestyal.com ή στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments