Η Celestyal Cruises, παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα εκδρομών για ολιγάριθμα γκρουπ με την ονομασία «Αυθεντικές Εξορμήσεις». Οι νέες, βιωματικές και πολύ ενδιαφέρουσες εκδρομές δίνουν στους επιβάτες των κρουαζιέρων της, την ευκαιρία να εμβαθύνουν στους προορισμούς που επισκέπτονται και να ακολουθήσουν τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα, όπως είναι η μαγειρική, οι τέχνες και η αρχαιολογία, ο πολιτισμός και οι δραστηριότητες περιπέτειας. Οι εκδρομές προσφέρονται σε όλους τους προορισμούς σε ομάδες των 2 έως και 20 συμμετεχόντων και η αξία τους ξεκινά από €69 ανά επισκέπτη.
Κάποιες από τις εμπειρίες που αποκτά κάποιος στους προορισμούς κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας «Ειδυλλιακό Αιγαίο» περιλαμβάνουν από Γευσιγνωσία Κρασιών στην Θεσσαλονίκη, Πεζοπορία στη Σαντορίνη και Αγγειοπλαστική στη Ρόδο έως Σπιτική Μαγειρική στη Μύκονο, αλλά και Θαλάσσιο Καγιάκ στην Μήλο.
Στη δημοφιλή κρουαζιέρα της εταιρείας «Ειδυλλιακό Αιγαίο», οι εκδρομές του νέου προγράμματος «Αυθεντικές Εξορμήσεις», συμπεριλαμβάνουν επιπρόσθετες επιλογές, όπως περιήγηση στο λόφο της Επανομής στη Θεσσαλονίκη και επίσκεψη στο κτήμα Γεροβασιλείου.
Για τους λάτρεις των τεχνών και του πολιτισμού, η Celestyal προσφέρει μια βιωματική εμπειρία κεραμοποιίας στη Ρόδο, στην Κεραμοποιία Μπόνη.
Στην Οία, που είναι διάσημη για τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματά της, κάποιοι ακολουθούν ένα πιο περιπετειώδες μονοπάτι. Η νέα πεζοπορία με ξεναγό στη Σαντορίνη είναι από μόνη της μια όμορφη περιπέτεια, καθώς ακολουθείται ένα φυσικό μονοπάτι που ξεκινά από το Ημεροβίγλι και ολοκληρώνεται ψηλά στην κορυφή των κόκκινων βράχων, όπως «κρέμονται» πάνω από την καλντέρα προσφέροντας πανοραμική θέα των λευκών σπιτιών της Σαντορίνης με τις πολύχρωμες σκεπές.
Στη Σαντορίνη, η Celestyal Cruises πηγαίνει τους επισκέπτες της στο Μεγαλοχώρι, ένα αξιοσημείωτα διατηρημένο χωριό κυκλαδικής και νεοκλασικής αρχιτεκτονικής, για μια μοναδική εμπειρία μουσικής και μυθολογίας στο «Συμπόσιον» ένα πολιτιστικό κέντρο μουσικής και μυθολογίας, το οποίο στεγάζεται στους χώρους ενός παλαιού οινοποιείου.
Στη Μύκονο, οι λάτρεις του φαγητού θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν την θρυλική Μυκονιάτικη φιλοξενία σε ένα αποκλειστικό μάθημα σπιτικής μαγειρικής. Για τους λάτρεις της τέχνης, η Μύκονος μπορεί επίσης να προσφέρει την ευκαιρία να διδαχθούν την τέχνη του μωσαϊκού.
Στη Μήλο, όσοι αναζητούν την περιπέτεια μπορούν να εξερευνήσουν την ακτογραμμή του εντυπωσιακού ηφαιστιογενούς νησιού με μια οργανωμένη εξόρμηση με καγιάκ.
Συνεχίζοντας με τη Ρόδο και τη θεαματική ακτογραμμή της, οι λάτρεις του καγιάκ μπορεί να θέλουν να εξερευνήσουν τους «πειρατικούς όρμους», τα πετρώματα και τις θαλάσσιες σπηλιές της. Η εκδρομή έχει επικεφαλής ειδικούς ξεναγούς, οι οποίοι γνωρίζουν τις καλύτερες διαδρομές για τις πιο κρυφές παραλίες, αναδεικνύοντας τη θαλάσσια ζωή και τα φυσικά «γλυπτά» σε όλη τη διαδρομή.
Στην κρουαζιέρα της Celestyal Cruises «Εκλεκτό Αιγαίο», οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν την ορεινή χερσόνησο του Πηλίου στον Βόλο. Στο χωριό Κορωπί, οι επισκέπτες θα περιηγηθούν στους ελαιώνες και θα μάθουν για τις ποικιλίες τους, τη διαδικασία παραγωγής, κάποια μυστικά από τους παραγωγούς και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη συγκομιδή και στην επίσκεψη στο ελαιοτριβείο για να παρακολουθήσουν την παραγωγή του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου συνοδευόμενη από ειδική δοκιμή ελαιόλαδου.
Ανάμεσα στις ειδικές νέες εξορμήσεις που προφέρονται στην Κωνσταντινούπολη, είναι και η ευκαιρία να μάθει κάνεις την τέχνη του μπακλαβά από τον Nadir Gullu, τον «master baklavaci» της Πόλης.
Μια ειδική εμπειρία ευεξίας και περιποίησης για άντρες στην Κωνσταντινούπολη στο χαμάμ Cemberlitas, τα ιστορικά τουρκικά λουτρά τα οποία αρχικά χτίστηκαν το 1584 για τον σουλτάνο Nurbanu, τον επικεφαλής του αυτοκρατορικού χαρεμιού της Κωνσταντινούπολης, συνδυάζει τα οφέλη για την υγεία που παρέχουν ο ατμός του χαμάμ, η σάουνα, το λουτρό σώματος και το μασάζ με το παραδοσιακό τούρκικο κούρεμα, ξύρισμα και γυάλισμα παπουτσιού.
Για όσους επιθυμούν να εκφράσουν την καλλιτεχνική τους πλευρά, η Celestyal Cruises προσφέρει στην Κωνσταντινούπολη ένα πρακτικό εργαστήρι της αρχαίας τέχνης του Erbu ή paper marbling, το οποίο χρονολογείται από την εποχή των Σελτζούκων και Οθωμανών και χρησιμοποιούνταν για την κατασκευή αυτοκρατορικών εγγράφων. Για τους επισκέπτες στο Κουσάντασι οι οποίοι ίσως έχουν επισκεφτεί ήδη την Αρχαία Έφεσο ή είναι λάτρεις της περιπέτειας η Celestyal Cruises προσφέρει μια περιπέτεια σαφάρι με ειδικό αυτοκίνητο buggy. To safari με buggy θα δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ακολουθήσουν μία ενδιαφέρουσα χωμάτινη διαδρομή ανάμεσα σε δάση, μονοπάτια και χειμάρρους ενώ παράλληλα θα εξερευνούν την άγρια ζωή, απολαμβάνοντας τη εντυπωσιακή θέα του Αιγαίου.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments