Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel βραβεύτηκε με 2 Silver Awards, στις κατηγορίες Architecture & Design for Tourism για το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Beyond της Celebrity Cruises και Travel Experience για το Wonder of the Seas της Royal Caribbean International.
Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services, από την ίδρυσή του το 1962, αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας. Στο online cruiseshop, www.navigator.gr, μπορεί ο χρήστης να εντοπίσει περισσότερες από 6.000 κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο.
Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος marketing και πωλήσεων σε Ελλάδα και Βουλγαρία των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises και αποκλειστικός αντιπρόσωπος στη Κύπρο των εταιριών Celebrity Cruises και Azamara Cruises καθώς και στρατηγικός συνεργάτης των Oceania Cruises, Silversea Cruises, Paul Gauguin Cruises, Lueftner Cruises, A-Rosa Cruises, Compagnie Du Ponant, Cruceros Australis, Oceanwide Expeditions, Sea Cloud Cruises, SeaDream Yacht Club, Variety Cruises, Viking Cruises, Volga Dream Cruises.
Ο Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Διευθύνον Σύμβουλος του Navigator Travel δήλωσε σχετικά με τη βράβευση της εταιρείας: «Σε μια πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο, τα βραβεία με τα οποία διακριθήκαμε φέτος αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για εμάς.
Η βράβευση μας οπλίζει με αισιοδοξία και επιμονή, την οποία όλοι έχουμε τόσο ανάγκη, ώστε τα 60 χρόνια που ήδη δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της κρουαζιέρας να γίνουν πολύ περισσότερα συνεχίζοντας να παρέχουμε μοναδικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας και εμπλουτίζοντας με ακόμα περισσότερες εμπειρίες.
Ευχόμαστε να συνεχίσουμε να γιορτάζουμε όλοι μαζί από κοντά – όλη η οικογένεια του ελληνικού τουρισμού – και να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ιδιαίτερη κατάσταση που βιώνουμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα του Navigator Travel!»

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments