Μέρες τώρα η ελληνική δημοσιογραφία (τι λες και παραδημοσιογραφία) ασχολείται με την “κρουαζιέρα των οργίων” που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Αιγαίο. Πρόκειται για μια από τις πολλές θεματικές κρουαζιέρες που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο συνεχώς, στις οποίες άνθρωποι με ίδια γούστα απολαμβάνουν τις διακοπές με ομοίους τους, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Μάλιστα είναι αυτοί που ξοδεύουν τα περισσότερα στις διακοπές τους.

Η συγκεκριμένη θεματική κρουαζιέρα, αφορά σε swingers, δηλαδή αυτούς που έχουν κάπως πιο εξεζητημένες ερωτικές επιλογές, συνήθως ομαδικού χαρακτήρα και ανταλλαγής ζευγαριών.

Με σεμνοτυφία προηγούμενου αιώνα, που θα ζήλευαν και οι … Ταλιμπάν, οι Έλληνες (παρα)δημοσιογράφοι περιγράφουν λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της κρουαζιέρας, πασπαλίζοντας τα γραφόμενα τους με μπόλικη υπερβολή, ψέμα και εμμονή. Επικαλούνται όχι πληροφορίες αλλά φήμες, δηλαδή ότι κατεβάσει η κούτρα τους. Το ιερό πέλαγος του Αιγαίο βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς κάποιοι ξένοι αλλόθρησκοι το μαγαρίζουν με τα καμώματα τους.

Όλα αυτά δεν μεταδίδονται μόνο από παραδημοσιογραφικές ιστοσελίδες, αλλά ακόμη και από τις μεγαλύτερες και πιο πολυδιαβασμένες που θα περίμενε κανείς να κρατούν ένα επίπεδο. Ωστόσο αυτές συναγωνίζονται μεταξύ τους μη χάσουν κάποιο like προκαλώντας τα πρωτόγονα ένστικτα κάθε σεξουαλικά υποσιτισμένου.

Μάλιστα στα σημαντικότερα ελληνικά σάιτ αναρτήθηκε και βίντεο, το οποίο δείχνει την αναχώρηση του “κρουαζιερόπλοιου των οργίων” από το λιμάνι του Πειραιά. Και ενώ περιμένεις να δεις τους ασυγκράτητους επιβάτες να έχουν ήδη ξεκινήσει τα όργια τους, οι ξεδιάντροποι δεν κάνουν τίποτε, παρά μόνο βλέπουν από τα πάνω καταστρώματα τον Πειραιά καθώς το πλοίο αναχωρεί.

Η ελληνική κρουαζιέρα έχει χάσει πολλά από την τεράστια έλλειψη υποδομών. Ήρθε τώρα η ώρα να χάσει και από την δημοσιογραφική βλακεία καθώς αυτού του είδους οι κρουαζιέρες θέλουν μια διακριτική αντιμετώπιση και όχι να λοιδορούνται από τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του κάθε παραδημοσιογράφου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments