Στα τέλη του 2023, το πρώτο πλοίο της κατηγορίας Icon το Icon of the Seas θα κάνει το ντεμπούτο του. Θα αποτελέσει ένα πρωτόγνωρο συνδυασμό των καλύτερων στοιχείων των διακοπών. Στο Icon κάθε οικογένεια και κάθε λάτρης της περιπέτειας θα βρουν τη δική τους εκδοχή των απόλυτων οικογενειακών διακοπών. Οι κρατήσεις για το Icon of the Seas ξεκίνησαν την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου.
Το Icon περιλαμβάνει ολοκληρωμένες καινοτομίες και γνωστές, αναβαθμισμένες εμπειρίες για όλους. Διατίθενται περισσότερες από ποτέ δραστηριότητες που θ΄ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου waterpark στη θάλασσα, ασυναγώνιστοι τρόποι χαλάρωσης με απεριόριστη θέα στον ωκεανό και πισίνες – μία για κάθε μέρα της εβδομάδας – και επιπλέον ένας συνδυασμός 40 νέων και ήδη γνωστών επιλογών για εστιατόρια, μπαρ και νυχτερινή διασκέδαση καθώς και κορυφαία ψυχαγωγία.
Η Royal Caribbean παρουσιάζει τί επιφυλάσσει το πλοίο με μια πρώτη ματιά στις οκτώ «γειτονιές» που ζωντανεύουν μέρα και νύχτα και συμπεριλαμβάνουν πέντε νέες και τρεις ήδη γνωστές και αγαπημένες. Η κάθε μια είναι από μόνη της προορισμός, γεμάτος εμπειρίες, ζωντανή ψυχαγωγία και σημεία για σνακς και ποτό, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να δημιουργήσουν καθημερινά τις δικές τους αναμνήσεις.
Το ντεμπούτο της κατηγορίας κρουαζιερόπλοιων Icon θα σηματοδοτήσει επίσης το επόμενο βήμα στην πορεία της Royal Caribbean προς ένα μέλλον καθαρής ενέργειας. Το Icon θα είναι το πρώτο πλοίο της εταιρείας με τεχνολογία κυψελών καυσίμου και θα τροφοδοτείται από υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), το πιο καθαρό καύσιμο πλοίων. Μαζί με άλλες κορυφαίες εφαρμογές, όπως η διασύνδεση ρεύματος στην ξηρά και τα συστήματα ανάκτησης απορριμμάτων θερμότητας, το νέο πλοίο θα είναι το πιο βιώσιμο της Εταιρείας έως σήμερα.
Το Icon θ’ αναχωρεί όλο το χρόνο από το Μαϊάμι για 7 νύχτες διακοπές στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments