Σας έχει λείψει η Alitalia, ο εθνικός αερομεταφορέας της Ιταλίας που μετά από 75 χρόνια ιστορίας σταμάτησε να λειτουργεί στις 15 του περασμένου Οκτώβρη και τη θέση της πήρε μια νέα εταιρεία με το όνομα ITA Airways; Αν ναι, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δούμε το μπραντ Alitalia και πάλι στον αέρα σε λίγους μήνες.
Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα του Ιταλικού τύπου που επικαλούνται δηλώσεις του Πρόεδρου της ITA Airways του Alfredo Altavilla. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η τελική απόφαση θα ληφθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο την προσεχή Δευτέρα 31 Ιανουαρίου.
Στο μεταξύ πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που λένε πως οσονούπω η ITA Airways θα περάσει στα χέρια της Lufthansa, για την ακρίβεια θα γίνει μέλος του Ομίλου Lufthansa που περιλαμβάνει αεροπορικές εταιρείες σε Αυστρία (Austrian airlines) Ελβετία (Swiss) και Βέλγιο (Brussels Airlines).
Το νεότερο σενάριο υποστηρίζει πως η Lufhansa, μαζί με την ναυτιλιακή εταιρεία MSC που εδρεύει στη Γενεύη αλλά έχει Ιταλικές ρίζες, θα αγοράσουν από κοινού την ιταλική εταιρεία. Η MSC που διαθέτει μεγάλο στόλο φορτηγών πλοίων και θεωρείται ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς μεταφοράς κοντέινερ, δραστηριοποιείτε και στην κρουαζιέρα με την MSC Cruises.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments