Ένα εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο κλέβει σήμερα τα βλέμματα στην παραλιακή ζώνη της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για το νορβηγικό Viking Sky της εταιρείας Viking Ocean Cruises που είχε ξανάρθει στη Θεσσαλονίκη και τον περσινό Νοέμβριο. Είναι ένα καινούργιο κρουαζιερόπλοιο καθώς κατασκευάστηκε το 2017.
Αν και στις 465 καμπίνες του μπορεί να φιλοξενήσει 930 επιβάτες, στη συγκεκριμένη κρουαζιέρα μεταφέρει 308 επιβάτες κυρίως Αμερικανούς και Βρετανούς, καθώς βρισκόμαστε ακόμη σε χαμηλή περίοδο. Χθες το Viking Sky βρισκόταν στο Βόλο όπου το υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του ΟΛΒ Βίκυ Μήτρου μαζί με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Βόλου Γεωργία Μποντού – Τοκαλή.
Στις 10 το βράδυ, το Viking Sky θα αναχωρήσει για το Κουσάντασι στην Τουρκία, όπου οι επιβάτες θα επισκεφτούν την Αρχαία Έφεσο και το κατά τους καθολικούς σπίτι της Παναγίας.
Για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι η πρώτη από τις 55 διελεύσεις κρουαζιερόπλοιων που περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα. Η επόμενη διέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου με το Norwegian Jade της Norwegian Cruise Line (NCL), που μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 3590 επιβάτες.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments