Όσοι επιλέξουν να κάνουν κρουαζιέρα αυτό το καλοκαίρι με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia της εταιρείας Celestyal Cruises, δεν τους περιμένει μόνο οκταήμερη περιήγηση σε μερικούς από τους πιο διάσημους προορισμούς του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, αλλά και υψηλού επιπέδου επιλογές διασκέδασης εν πλω με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες.
Σε όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί με δύο ελληνικές ορχήστρες που θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές στους επιβάτες. Μάλιστα στην αναχώρηση στις 5 Ιουλίου από Λαύριο και 6 Ιουλίου από Θεσσαλονίκη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο μελωδικές εμφανίσεις με έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και σολίστ στο μπουζούκι, τον Θανάση Πολυκανδριώτη. Μαζί του, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγαπημένο λαϊκό ερμηνευτή Στέλιο Διονυσίου, με τη συνοδεία της Αγνής Καλουμένου. Οι γνωστοί καλλιτέχνες θα πραγματοποιήσουν συναυλία κάτω από τα αστέρια και πιο συγκεκριμένα στους ανοικτούς χώρους του κρουαζιερόπλοιου ερμηνεύοντας τραγούδια που αποπνέουν αληθινή και αυθεντική Ελλάδα.
Το πρόγραμμα των εν πλω εκδηλώσεων στο Celestyal Olympia για τις επόμενες αναχωρήσεις θα συνεχιστεί και με άλλες εντυπωσιακές εμφανίσεις αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Θυμίζουμε πως οι ενδιαφερόμενοι από τη Βόρεια Ελλάδα, μπορούν να επιβιβαστούν στο Celestyal Olympia από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Πρώτη αναχώρηση την Τρίτη 29 Ιουνίου και κάθε Τρίτη μέχρι τέλος Αυγούστου.
Το πρόγραμμα της κρουαζιέρας εφτά διανυκτερεύσεων «Μυθικό αρχιπέλαγος» περιλαμβάνει διάσημους προορισμούς στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο. Από την Θεσσαλονίκη στην διάσημη Μύκονο, τη μαγευτική Σαντορίνη, την κοσμοπολίτικη Ρόδο, την πανέμορφη Λεμεσό στην Κύπρο, τον γραφικό Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, την ιστορική Αθήνα και επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για την αποβίβαση.
Το κόστος της κρουαζιέρας ξεκινά από τα 699 ευρώ και περιλαμβάνει διαμονή, όλα τα γεύματα στο πλοίο, διασκέδαση εν πλω, απεριόριστα κλασικά ποτά, δυο οργανωμένες εκδρομές σε Ρόδο και Λεμεσό, μεταφορά με λεωφορείο από το λιμάνι στην πόλη της Μυκόνου και τα φιλοδωρήματα. Περιλαμβάνονται επίσης και τα λιμενικά τέλη. Τα παιδιά έως 11 ετών ταξιδεύουν δωρεάν.
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ.: 216 4009999, στη σελίδα celestyal.com ή στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments