Το πρόγραμμα συναυλιών στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia εμπλουτίζεται συνεχώς. Η Celestyal Cruises διοργανώνει μία μοναδική εν πλω συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, σε συνεργασία με τον Λάμψη 92,3.
Πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες της κρουαζιέρας «Μυθικό Αρχιπέλαγος», με αναχώρηση από το λιμάνι του Λαυρίου στις 19 Ιουλίου και από τη Θεσσαλονίκη στις 20 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μαγική μουσική βραδιά με τη μελωδική φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η συναυλία θα γίνει στο ευρύχωρο κατάστρωμα του Celestyal Olympia κάτω από τον έναστρο ουρανό.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, με πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν τα 3 εκ. αντίτυπα. Έχει καθιερώσει το δικό του μουσικό ύφος μέσω της ερμηνείας του, αλλά και μέσω των συνθέσεών του. Έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει κερδίσει πλήθος μουσικών βραβείων. Έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό (από Β. Αμερική μέχρι Ευρώπη και από Αυστραλία έως Νότια Αφρική).
Η νέα κρουαζιέρα «Μυθικό Αρχιπέλαγος» περιλαμβάνει επτά απολαυστικές μέρες με αναχώρηση από το λιμάνι του Λαυρίου και της Θεσσαλονίκης, επίσκεψη στον γραφικό Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, ποτά και βόλτες στα Ματογιάννια της Μυκόνου, κοκτέιλ στη Σαντορίνη, ταξίδι στην ιστορία στη Ρόδο, εξερεύνηση στο σταυροδρόμι μεταξύ Ανατολής και Δύσης στη Λεμεσό της Κύπρου, συνδυάζοντας αρμονικά χαλάρωση και διασκέδαση.
Το κόστος της κρουαζιέρας ξεκινά από τα 699 ευρώ και περιλαμβάνει διαμονή, όλα τα γεύματα στο πλοίο, διασκέδαση εν πλω, απεριόριστα κλασικά ποτά, δυο οργανωμένες εκδρομές σε Ρόδο και Λεμεσό, μεταφορά με λεωφορείο από το λιμάνι στην πόλη της Μυκόνου και τα φιλοδωρήματα. Περιλαμβάνονται επίσης και τα λιμενικά τέλη. Τα παιδιά έως 11 ετών ταξιδεύουν δωρεάν.
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ.: 216 4009999, στη σελίδα celestyal.com ή στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments