Ένα νέο κρουαζιερόπλοιο πρόσθεσε στο στόλο της η ελληνική Celestyal Cruises. Πρόκειται για το «Costa NeoRomantica», της εταιρείας Costa Cruises.
Το κρουαζιερόπλοιο ναυπηγήθηκε το 1993 ενώ ανακαίνιση 90 εκατομμυρίων ευρώ του έγινε το 2012. Το NeoRomantica χωρητικότητας 1.800 επιβατών διαθέτει 789 καμπίνες, 132 εκ των οποίων με μπαλκόνι, καθώς και αρκετούς χώρους εστίασης και διασκέδασης, μπαρ και σαλόνια, δύο πισίνες, γυμναστήριο και ευρύχωρο σπα με πανοραμική θέα.
Τα τελευταία χρόνια εκτελούσε κρουαζιέρες στην περιοχή της Άπω Ανατολής.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κρις Θεοφιλίδης, σχολίασε: «Παρόλη την προσωρινή, εθελοντική παύση των δραστηριοτήτων μας εξαιτίας της Covid-19, συνεχίζουμε δυναμικά να κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να προχωρούμε σταθερά προς την υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδίου για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας και την αναβάθμιση της εμπειρίας που προσφέρουμε, μέσω των επενδύσεων. Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος για την προσθήκη αυτού του μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοιου στο στόλο μας, καθώς ταιριάζει απόλυτα με το επιχειρηματικό μας μοντέλο, ιδιαίτερα μετά την εκτεταμένη ανακαίνισή του το 2012. Είμαι βέβαιος ότι θα αποδειχθεί πολύ δημοφιλής επιλογή για τους πολύτιμους επιβάτες μας και θα μας επιτρέψει σε βάθος χρόνου να συνεχίσουμε να παρέχουμε πραγματικά μοναδικές εμπειρίες.»
Λεπτομέρειες σχετικά με την παράδοση και τη δρομολόγηση του κρουαζιερόπλοιου θα ανακοινωθούν αργότερα. Τα δρομολόγια της Celestyal Cruises που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και αφορούν στο 2021 και 2022, παραμένουν αμετάβλητα.
Θυμίζουμε πως η Celestyal Cruises διάκοψε τις κρουαζιέρες της μέχρι τον επόμενο Μάρτιο λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments