Αν και οι φετινές κρουαζιέρες της δεν ξεκίνησαν ακόμη ( θα ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου) η Celestyal ανακοίνωσε το πρόγραμμα της για το 2022 και 2023.
Έτσι την επόμενη χρονιά το πρόγραμμα θα ξεκινήσει (καλώς εχόντων των πραγμάτων) πολύ νωρίτερα, στις 5 Μαρτίου, και θα συνεχιστεί για όλο το χρόνο και όχι μόνο τη θερινή περίοδο.
Το 2022, η Celestyal θα επιχειρεί με δυο κρουαζιερόπλοια, τη ναυαρχίδα της Celestyal Experience που για πρώτη φορά θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της και το Olympia. Ωστόσο θα υπάρχει εν αναμονή το τρίτο της πλοίο, το Crystal, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τις εξελίξεις στον τουρισμό και την κρουαζιέρα.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει όπως προαναφέραμε στις 5 Μαρτίου 2022 με το Celestyal Experience (φώτο) να πραγματοποιεί την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι». Θα επισκεφθεί προορισμούς στην Ελλάδα (Αθήνα και Ρόδο), την Αρχαία Έφεσο, το Ισραήλ (Άστοντ), την Αίγυπτο (Πορτ Σαίντ) και την Κύπρο (Λεμεσός).
Στις 9 Απριλίου 2022 θα ξεκινήσει το άλλο δημοφιλές πρόγραμμα «Εκλεκτό Αιγαίο» επίσης με το Celestyal Experience.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα υπάρχουν διάφορα προγράμματα τριών, τεσσάρων και εφτά διανυκτερεύσεων, αλλά και ειδικές κρουαζιέρες περισσότερων ημερών, που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και όλες τις οικονομικές δυνατότητες, με αναχώρηση από Λαύριο ή Πειραιά και ελάχιστες με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη.
Όπως προαναφέραμε, οι κρουαζιέρες θα συνεχιστούν καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς και θα υπάρχουν ειδικές κρουαζιέρες τις μέρες των Χριστουγέννων με ανάλογο πρόγραμμα.
Όλες οι αναχωρήσεις για το 2022- 2023 είναι διαθέσιμες προς κράτηση από τις 20 Μαΐου.
Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Experience έχει αποκτηθεί πρόσφατα από την Celestyal και για πρώτη φορά θα ξεκινήσει κρουαζιέρες για λογαριασμό της τον επόμενο χρόνο. Είναι το μεγαλύτερο σκάφος της εταιρείας με χωρητικότητα έως και 1.800 επιβάτες σε 789 καμπίνες, εκ των οποίων οι 166 διαθέτουν μπαλκόνι ή μεγάλες βεράντες. Το Celestyal Experience, που πρόσφατα ανακαινίσθηκε ριζικά, θα προσφέρει στους επισκέπτες μια ευχάριστη εμπειρία εν πλω με όλη τη ζεστασιά της παραδοσιακής, ελληνικής φιλοξενίας, ενώ, λόγω του μεσαίου μεγέθους του, είναι κατάλληλο για πρόσβαση και σε μικρότερα λιμάνια, ένα βασικό χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί την Celestyal Cruises και τις κρουαζιέρες της, αφού προσεγγίζει προορισμούς που παραμένουν απρόσιτοι για τα μεγαλύτερα πλοία.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments