Η Celebrity Cruises, γιορτάζει την επιστροφή ολόκληρου του στόλου των 15 πλοίων της, καθώς το Celebrity Infinity, αναχώρησε για την Καραϊβική αυτή την Κυριακή, 25 Ιουνίου. Αυτή η ημερομηνία-ορόσημο, σηματοδοτεί όχι μόνο την πρώτη αναχώρηση του πλοίου μετά από 881 ημέρες, αλλά και την πλήρη επιστροφή και των 63 κρουαζιερόπλοιων του στόλου του Ομίλου της Royal Caribbean. Για να τιμήσουν αυτήν την ημερομηνία όλα τα πλοία του στόλου ήχησαν τις κόρνες τους το Σάββατο.
Η επιστροφή της Celebrity στις κρουαζιέρες ξεκίνησε ακριβώς πριν ένα χρόνο, όταν στις 26 Ιουνίου 2021, το βραβευμένο Celebrity Edge έγραψε ιστορία ως το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που απέπλευσε από λιμάνι των Η.Π.Α μετά από μια περίοδο 15 μηνών που είχε παραμείνει καθηλωμένο λόγω της πανδημίας. Στη συνέχεια, τα πλοία της εταιρείας επέστρεφαν σταδιακά στη θάλασσα προκειμένου να ικανοποιήσουν την αγάπη του κόσμου για ταξίδια με κρουαζιέρες σε συναρπαστικούς προορισμούς από την Καραϊβική μέχρι την Ευρώπη, την Αλάσκα και τα νησιά Γκαλαπάγκος.
Η επιστροφή του Celebrity Infinity συνέπεσε με την Ημέρα των Ναυτικών – μια ημέρα που ορίζεται από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (IMO) ως αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής των ναυτικών στο διεθνές εμπόριο και την παγκόσμια οικονομία.
Στην πρώτη του κρουαζιέρα μετά από δύο χρόνια, το Celebrity Infinity θα προσφέρει στους επισκέπτες μια 7νυχτη κρουαζιέρα στην Ανατολική Καραϊβική με στάσεις στις Μπαχάμες, τα Turks & Caicos και τη Δομινικανή Δημοκρατία, παρέχοντας παράλληλα εορταστικά προγράμματα και ιδιαίτερες στιγμές.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments